Reklama

Reklama

Tamara

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Tamara nenávidí svůj život. Je coby neaktraktivní a divná holka mezi spolužáky na střední terčem posměchu a různých divných vtipů. Jednou se jeden z jejich vtipů zvrhne tak, ze Tamara umře. Protože nikdo ze zůčastněných si nehodlá kazit život, vesele ji zakopou v lese. O to větší překvapení pak nastane, když Tamara další den vstoupí do třídy... jiná, divoká, a především živá. Tamara totiž vyvolala prastaré kouzlo, které jí dalo neuvěřitelnou krásu, zdatnost pobláznit kohokoliv, aby se do ní zamiloval a moc zbavit se každého, kdo jí stojí v cestě. (sxcorpion)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

petero 

všechny recenze uživatele

Keď už teenagerský horor, tak potom takýto. Slušný nápad, scenár je prispôsobený tomu mladšiemu publiku, no o to viac potešia drsnejšie scénky a zmeska stokrát videných a použitých zvratov, ktoré sú čuduj sa svete skvele načasované a nadmieru fungujúce. Film má slušná tempo a fakt ma veľmi príjemne prekvapil. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Čo musí byt v teen horore??? No najlepšie nejaký hyper-zvodný vrah v minisukni, aby sa oko teenegera potešilo, potom pár gore vecí, lebo to je efektné a deti sa strašne tešia že si niekto odreže jazyk a pod. + dve lakacky (raz som sa fakt zlakol!) aby to malo punc hororu...primiešame dojemný príbeh o škaredom káčatku mierne ovplyvnený Kingovou Carrie a troškou mágie a okultizmu...a výsledok po spojení týchto ingrediencií??? škoda reči, je až zarážajúce aké sračky vychádzajú v poslednej dobe "z dielne" Lion Gates!!! Aj keď v porovnaní s takým Americkým psychom 2 je na tom Tamara stále lepšie:) ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, hororová oddychovka o neobľúbenom dievčati, ktoré raz po tragickom žartíku zoberie svoj osud do vlastných rúk a zverí sa temným silám. Spravodlivá pomsta tak môže začať... Keby sa pridalo na napätí a krvavých mordovačkách, tak mohlo ísť o celkom slušný slasher s veľmi sympatickou herečkou :). 60/100 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Rádoby vampická Tamara na mě svou lacinou vyzývavostí a vulgární primitivitou působila natolik odpudivě, že upřímně lituju všechny chlapy s nedostatkem vkusu a fantazie, kterým podobné bezduché "pseudofemmefatalistické" karikatury připadají přitažlivé. A jelikož i celý vyprávěný příběh je nadprůměrně pitomý, jakoby z retardovaného seriálu Charmed vystřižený, moje slabounká druhá je jen a pouze za scénu masochistické sebevraždy brýlatého nerda. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k nepříliš lichotivému hodnocení na internetu, jsem od tohoto filmu neočekával vůbec nic. Kupodivu jsem však byl docela mile překvapený, že to až taková hrůza nebyla. Příběh samotný není sice zas až tolik originální, ale skrývá v sobě několik docela povedených pasáží a především se může opřít o pohlednou představitelku hlavní role Jennu Dewan, která kromě svých solidních křivek předvedla i dobrý herecký výkon. Tahle herečka na mě udělala dojem už několikrát, takže nebudu zapírat, že jsem se těšil hlavně na ní a ona rozhodně nezklamala. Už jsem měl tu čest vidět několik „ošklivých káčátek“, které se následně promění v atraktivní kočičky, nicméně v hororovém žánru zas až tolik filmečků na toto téma není. To byste spíš museli hledat v nějaké telenovele nebo romantických filmech. Tady na nás čeká trošku vlažnější úvod – no trošku dost, ale následně se to celé přeměnilo v celku snesitelnou podívanou, okořeněnou o několik pěkně krvavých scén i dobrou atmosférou. Kamera zbytečně neuhýbala, takže divák má možnost si vše vychutnat s celou parádou – což beru rovněž jako plus (nejen řezání vlastního těla, ale i humus zvracení či polykání skla…). Trochu horší už to bylo se samotným koncem, který se mi moc nelíbil. Nečekal jsem žádný brutální masakr, ale spíš se to proměnilo v tragikomedii, při které ale asi moc lidí zrovna nezapláče. Což byl dle mého taky ten hlavní spouštěč (pomyslný jazýček na vahách), proč se tento kousek nakonec dočkal tak rozporuplných reakcí a hodnocení. Přece jenom si myslím, že zakončení mohlo proběhnout mnohem lépe. 50% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo koncom roka 2004 v kanadskom meste Winnipeg. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama