Reklama

Reklama

Tamara

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Tamara nenávidí svůj život. Je coby neaktraktivní a divná holka mezi spolužáky na střední terčem posměchu a různých divných vtipů. Jednou se jeden z jejich vtipů zvrhne tak, ze Tamara umře. Protože nikdo ze zůčastněných si nehodlá kazit život, vesele ji zakopou v lese. O to větší překvapení pak nastane, když Tamara další den vstoupí do třídy... jiná, divoká, a především živá. Tamara totiž vyvolala prastaré kouzlo, které jí dalo neuvěřitelnou krásu, zdatnost pobláznit kohokoliv, aby se do ní zamiloval a moc zbavit se každého, kdo jí stojí v cestě. (sxcorpion)

(více)

Recenze (40)

misterz 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, hororová oddychovka o neobľúbenom dievčati, ktoré raz po tragickom žartíku zoberie svoj osud do vlastných rúk a zverí sa temným silám. Spravodlivá pomsta tak môže začať... Keby sa pridalo na napätí a krvavých mordovačkách, tak mohlo ísť o celkom slušný slasher s veľmi sympatickou herečkou :). 60/100 ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Dal bych i víc, kdyby režisér nebyl debil a dal tý bohyni sex appealu jménem Jenna Dewan víc prostoru. Scény, kde není ona stojej naprosto za hovno (zvlášť ta jak ty dva týpci útočej na učitelovu ženu). Ale Jenna Dewan je taková kunda!!!!!!!! Uvědomuju si, že je tenhle film sračka ale čím víc Jenny tím víc hvězdiček. A navíc jsem se nenudil. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

"Horory" ze středoškolského prostředí rozhodně nejsou můj styl ... ale kdo na nich nevyrůstal? :-) Jednou za čas si nějakej takovej slasher dopřeju čistě pro zábavu a relax. A tohle mne mile překvapilo. Dal jsem na pozitivní hodnocení řady přátel z mých oblíbených a mohu jim dát za pravdu. Hlavní hrdinka se skvěle promění z ošklivýho káčátka na suprovou kost, WOW!! Nesledovaljsem pouze očima, věřte mi ... ;-)) A hlavně si tam všechny fakt slušně podává, totálně je zmanipuluje, poníží, zesměšní a ještě nechá zemřít fakt docela brutálníma úmrtíma. Navíc kamera v případě vražd nikam neuhýbá za roh, jak býváme zvyklí u těchto filmů ... pěkně sleduje všechno a z blízka (blití v koupelně fakt humáč, mařka vybliba i hovna!!) ... Celé je to takové docela povedené. Ale pak už se to u konce trochu táhlo a tempo mohlo být právě u takového filmu docela ještě rychlejší .. I tak na ty 4* to u mne výjimečně má ... :-) ()

petero 

všechny recenze uživatele

Keď už teenagerský horor, tak potom takýto. Slušný nápad, scenár je prispôsobený tomu mladšiemu publiku, no o to viac potešia drsnejšie scénky a zmeska stokrát videných a použitých zvratov, ktoré sú čuduj sa svete skvele načasované a nadmieru fungujúce. Film má slušná tempo a fakt ma veľmi príjemne prekvapil. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Béčko nebo céčko? Čert to vem. Slasher kombinovaný s čarodějnickým hororem zní lépe, než ve skutečnosti vypadá. Především první skoro polovina je ubíjející drama o šikanované studentce, co vypadá, jako by vylezla z popelnice. Je to samozřejmě záměr, protože pak přijde ďábelská proměna a Dewanová je šťabajzna. Navrch ty červené šaty, co na nich není vidět krev...., jsou super. A protože pomsta chutná sladce, nejde jen o to, své trýznitele zmasakrovat, ale pořádně je potrápit. A když Kisha začne dávit, očekával jsem odkaz na mistra Fulciho...škoda, mohlo to být o třídu výše. Ale i tak - roztržené hrdlo, uříznuté ucho, podříznutí, nabodnutí...ale jo, mohl to být větší masomlejn a mohlo se více přitlačit na čarování, jenomže to by byl úplně jiný film. Oddechovka k odpolednímu čaji se šunkami a klábosení s přáteli...proč ne. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Plakát trochu klame. Myslel jsem, že to bude nějaká komiksová adaptace s nějakou superhridnkou s bujnýma vnadama a stíracíma hláškama. No záměr to asi mělo podobnej ale nevychází z toho dobře ani dialogy ani vnady - na těch je az moc videt push-up podrpda. Dialogy zase padají se strašidelnýma hereckýma výkonama, na kterých tyhle teenagerovsky becka s predvidatelnym scenarem a lacinymi triky stoji... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Jediný co na tomhle filmu můžu hodnotit pozitivně je pár vydařených scén. Jinak nic. Vše zabíjí sračkoidní scénář a neskutečně trapnej konec. Slabší 2 hvězdy. Na víc to opravdu nemá. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Horory od Lion Gates nikdy nehýrili originalitou, ale tie nechutnosti stoja za to... Na úchylný mix nechutností to však k záveru stráca grády (a brutalitu) a na obyčajný horor to skrátka nemá atmosféru. Trošku (dosť!) lepší scenár a dám 3*. Takto, ale vzniklo ďalšie PREKLIATIE. Ale na Tamaru som sa aspoň dopredu netešil... ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z variácii na tému: Som škaredé káčatko a keď mi niečo spravíte tak sa vám kruto pomstím. Stupidita naberá na obrátkach každou minutou a koniec je už vážne úplne mimo. Za normálnych okolností by ma potešilo, že je tu dosť gore ( nejaké odseknuté ucho, jazyk...) ale problém je, že to pôsobí strašne amatérsky, lacno a až príliš fake. To tu vážne radšej ani nemuselo byť. Jedným z mála pozitív je rozhodne predstaviteľka Tamari Jenna Dewan, ktorá je vážne pekelne sexi, ale je málo využitá a nie je tu s ňou ani jedna šteklivá scénka, čo je vážne škoda. Pokiaľ nie je na obrazovke tak je film strašne nudný a veľmi, veľmi debilný ( teda to aj keď tam je ). Škoda, malo to potenciál... ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Čo musí byt v teen horore??? No najlepšie nejaký hyper-zvodný vrah v minisukni, aby sa oko teenegera potešilo, potom pár gore vecí, lebo to je efektné a deti sa strašne tešia že si niekto odreže jazyk a pod. + dve lakacky (raz som sa fakt zlakol!) aby to malo punc hororu...primiešame dojemný príbeh o škaredom káčatku mierne ovplyvnený Kingovou Carrie a troškou mágie a okultizmu...a výsledok po spojení týchto ingrediencií??? škoda reči, je až zarážajúce aké sračky vychádzajú v poslednej dobe "z dielne" Lion Gates!!! Aj keď v porovnaní s takým Americkým psychom 2 je na tom Tamara stále lepšie:) ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Pohodový snímek, který sice nenabízí nic nového, ale prostě nenudí, hlavní hrdinka je vážně kost a pomsta je jako vždy sladká. Jsem potěšen. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k nepříliš lichotivému hodnocení na internetu, jsem od tohoto filmu neočekával vůbec nic. Kupodivu jsem však byl docela mile překvapený, že to až taková hrůza nebyla. Příběh samotný není sice zas až tolik originální, ale skrývá v sobě několik docela povedených pasáží a především se může opřít o pohlednou představitelku hlavní role Jennu Dewan, která kromě svých solidních křivek předvedla i dobrý herecký výkon. Tahle herečka na mě udělala dojem už několikrát, takže nebudu zapírat, že jsem se těšil hlavně na ní a ona rozhodně nezklamala. Už jsem měl tu čest vidět několik „ošklivých káčátek“, které se následně promění v atraktivní kočičky, nicméně v hororovém žánru zas až tolik filmečků na toto téma není. To byste spíš museli hledat v nějaké telenovele nebo romantických filmech. Tady na nás čeká trošku vlažnější úvod – no trošku dost, ale následně se to celé přeměnilo v celku snesitelnou podívanou, okořeněnou o několik pěkně krvavých scén i dobrou atmosférou. Kamera zbytečně neuhýbala, takže divák má možnost si vše vychutnat s celou parádou – což beru rovněž jako plus (nejen řezání vlastního těla, ale i humus zvracení či polykání skla…). Trochu horší už to bylo se samotným koncem, který se mi moc nelíbil. Nečekal jsem žádný brutální masakr, ale spíš se to proměnilo v tragikomedii, při které ale asi moc lidí zrovna nezapláče. Což byl dle mého taky ten hlavní spouštěč (pomyslný jazýček na vahách), proč se tento kousek nakonec dočkal tak rozporuplných reakcí a hodnocení. Přece jenom si myslím, že zakončení mohlo proběhnout mnohem lépe. 50% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Rádoby vampická Tamara na mě svou lacinou vyzývavostí a vulgární primitivitou působila natolik odpudivě, že upřímně lituju všechny chlapy s nedostatkem vkusu a fantazie, kterým podobné bezduché "pseudofemmefatalistické" karikatury připadají přitažlivé. A jelikož i celý vyprávěný příběh je nadprůměrně pitomý, jakoby z retardovaného seriálu Charmed vystřižený, moje slabounká druhá je jen a pouze za scénu masochistické sebevraždy brýlatého nerda. ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

No vypadá to že v tomto případě opět půjdu "proti proudu" ale mě to vážně bavilo. Za prvé miluju zápletky typu : šedá myška se promění v krásku a pomstí se všem co jí ubližovali, za druhé to byla zatraceně pěkná holka a za třetí mě narozdíl od jiných nenudily ani scény kde se hlavní hrdinka nevyskytovala. Bylo to super a velmi mě to bavilo. 80% ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Cakal dom ze tento pocin bude mat lepsie hodnotenie a tak som k nemu pristupoval ako k dalsiemu nevydarenemu teenagerskemu hororu tipu vreskot s primesou mistiky.Podla mna to nebolo az take zle ako to tu ludia hodnotia ale musim pripustit ze ten koniec bol fakt blby....skoda mohli z toho byt aj 4 hviezdy....Ale co uz Vdaka aj vdaka vydarenym smrtiam som sa nenudil a nelutujem ze som pri tom presedel tu hodinku a pol(co byva zvykom pri niektorych teenegerskych "ptakovinach")PS: Tamara nam dost speknela po v druhej casti filmu:) ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Tamara je prostě pěkná ču*bka na to aby zůstala navždy mrtvá a tak se coby sexbomba vrací a všechny si krásou podmaní. Jenže není tato krása smrtící? 40% ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že se nenudíte. Ale to jen a jen kvůli Jenně Dewan. Docela se divím, že v Hollywoodu nemá víc prostoru, protože taková Halle Berry nebo Angelina Jolie jsou oproti ní obludy. Film je sice odpadních kvalit, ale Jenna ten fim táhne. Všemi směry. Scény bez ní jsou odpad, ale s ní to má správný "drive". Navíc rudé šaty, perfektní linie a navíc černé vlasy...nemůžu jinak. ()

Reklama

Reklama