Reklama

Reklama

Vražedná terapie

Trailer

VOD (1)

Gordon vede vlastní stavební firmu a získá zakázku na opravu části staré psychiatrické léčebny. Aby vyhrál, slíbil, že opravy zvládne v šibeničním termínu. Všichni dělníci jsou pod tlakem, a když během práce objeví nahrávky z terapie schizofrenní pacientky, začnou se dít podivné věci... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (336)

heyda 

všechny recenze uživatele

Ty prostory byly úžasný a pro horor jak dělaný. Výborný byl i námět, ale to zpracování jsem příliš nepochopil. Strašně laciný až telenovelovský look mi fakt vadil. Přestože atmosféra je díky tomu prostředí i příběhu výborná, tak kamera a hudba je úplně mimo. Těsně po dokončení jsem ještě uvažovat o 4 hvězdičkách, ale jak se mi to uleželo v hlavě, tak mi to laciné zpracování vadí čím dál víc. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Filmy s podobným vyústěním nemám moc ráda, většinou mi to přijde jako podraz. Ale hororové napětí film rozhodně má. Patří do toho typu, který způsobuje nepříjemnou tíseň a nervozitu spíš než strach, za což můžou některé znepokojivé scény a hlavně pak znepokojivé vyústění. Jedna z mála rolí D. Carusa, kde mi nevadil. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Úklidová jednotka má za úkol vydezinfikovat opuštěný ústav pro choromyslné. Hmyzácky nažloutlý a oprýskaný prostředí, chemický svinstvo, dlouhý chodby, plachty, nepěkný fotečky na zdi, psychopatická tajemství bývalého ústavu, do toho pět ’average Joeů’, kterým z toho všeho začíná hrabat. Od začátku pěstovaný pocit zhnusení a zneklidnění z neznáma. Psycho závěr mě spíše zklamal, ale k tomu co mu předcházelo nemám žádných výhrad. SESSION 9 - nulově uhlazený, působivý a místy dost děsivý hororothriller, dobře uvařený ze všech výše zmíněných dobrot. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

7/10 Hlavne prvá polhodinka je úžasná. Skvelo napísané postavy, dobré civilné dialógy a bublajúce tajomstvo v pozadí. Niektoré momenty sú ale značne nedotiahnuté. Napriek tomu, že majú robiť časovo náročnú prácu, väčšinu času len klábosia pri sendvičoch. Trochu ma sklamal záver, ktorý som síce veľmi nepochopil, no i tak mi prišiel dosť nedôveryhodný a deravý a do určitej miery i klišéovitý. A hej, má to úplne odpornú digitálnu kameru!!! ()

Cabal 

všechny recenze uživatele

Hororovy klenot, ktery uz po prvnim podivani mel u me jasnych 5 hvezd. A na podruhe ? Znova za 5, jen jsem se utvrdil, ze tohle by melo urcite patrit do me horrorove top 20. Dokonaly scenar, vypracovany do preciznosti, kde spoustu drobnosti a narazek si clovek uvedomi az na druhe podivani. Atmosfera jak bic, vyborne zahrane. Proste lahudka, ktera bude jednou klasikou. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (13)

  • K natáčení se využívalo jen velmi malé procento budovy kvůli jejímu stavu. (Chatterer)
  • Děj filmu byl inspirován případem Richarda Rosenthala – vražda, která se odehrála v Bostonu, kde vyrostl Anderson v polovině 90. let 20. století, kdy muž údajně zabil svou ženu poté, co omylem spálila jeho večeři, a pak jí vyřízl z těla srdce a plíce. (Worry77)
  • Téměř celý film byl natočen v administrativním komplexu Kirkbride v křídle F, ale mnohé scény byly natočeny v tunelech  na střeše a v křídlech B, C, D a E. (Verka13)

Reklama

Reklama