Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zmizlo 10 miliónov dolárov v drogách a všetci upodozrievajú kórejského policajta Kang Sung-jooa, lebo prišiel na miesto havárie ako prvý. Peniaze však ukradla partia dílerov, ktorí obchodovali s mafiou, ale podrazili ich. Mafiáni chcú peniaze späť a je im jedno, kto ich ukradol. Do špinavej hry sú zapletení aj Kangovi kolegovia, lenže on nevie kto z nich. V očistení jeho mena mu pomáha Yu-yin, spolubývajúca jedného z dílerov, ktorá má vízie do krátkej budúcnosti a dokáže vidieť, čo sa stane v nasledujúcich okamihoch... Vo filme nechýbajú rýchle naháňačky áut, bojové scény a mystická atmosféra, tiahnuca sa celým príbehom. (badygorila)

(více)

Recenze (22)

balone 

všechny recenze uživatele

Začátek byl takový pomalejší, ale začínal se rozvíjet celkem slibně příběh. Střed měl pořádné grády, občas jsem nevěděl kde mi hlava stojí, bohužel konec byl celkem lehce čitelný a věděl jsem co se stane. Avšak stále mi ty 2/3 filmy vystačily na 4 hvězdy. Hudba byla velice dobrá a hodila se. Příběh byl spíše krimi, než akce a i když podobná zápletka byla ve více filmech, tady se do poslední chvíle nevědělo, kdo vlastně. 75% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Rozhodně poutavé, originální a zajímavé. To většině filmů chybí a proto pouze dokáži tiše zatleskat a pogratulovat. Ne všechno ve filmu je dokonalé, ale to film nahrazuje agresivitou a vizuálními kouzly. Pro méně zdatné "rozeznávače šikmookých obličejů" může být vše chvílemi hodně chaotické, ale jak se v jednu chvíli dostanete na tu správnou vlnu už z ní neseskočíte. Něco k plnému hodnocení chybí, ale to by nikoho nemělo odradit, protože jde o ojedinělou cestu po korejských ulicích spolu se sympatickým policistou a ženou, co pouze čte počasí ... ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Výborná záležitost. Spíš taková oddechovka, skvěle se na to dívá, film plynule odsýpá, ... než si uvědomíte, že 2 hodiny odsýpá od nikud nikam ... Scénář je fakt nulový a zápletka úplně nevýrazná, tím pádem se ztrácí i napětí. Mysteriozní prvky mi dost dlouho vadily, než jsem je dokázal vstřebat. Ale na konci mi však už vůbec nevadily, ba právě naopak se staly hlavním nosníkem děje a jeho vyústění. Sympatická hlavní dvojice, spousta automobilových honiček, nějaké ty bojové scény. Je to hodně fajn film, ale čekal jsem asi víc, nebo něco jiného. Na film jsem se totiž chystal docela dlouho s výrazným očekáváním ... ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Originálny koktejl policajného thrilleru a akcie s presahom do scifi. Možno až trochu mierne prekombinovaný dej má ale nadupaný audiovizuálny drajv (obrazové finesy naháňačiek hravo prekonávajú kamerovu ekvilibristiku vo filmoch Fast and Furious). Ten prispieva k tomu, že máte pred sebou ďalší, juhokórejský nesmierne dravý filmík pri ktorom vám strávený čas utečie ako voda. 90% ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Omámená dívčí tvář skropená kapkami krve. Lapání po dechu. Čas, který teče zpět. Pohled na tvář dívky, která žije "znova" posledních 24 hodin. ■ Retrospekce je poměrně běžný způsob vyprávění, tady jde však o víc. Dívka má krátkodobé záblesky déjà vu. Čím víc si je uvědomuje, tím víc se snaží změnit směr víru pronásledovaných, pronásledovatelů, otázek a drog. Atraktivní agresivní korejský krimi/thriller, který dynamikou evokuje "Speed" se Sandrou Bullock a Keanu Reevesem (v konfrontaci s kterým je však nekompromisnější, tvrdší a modernější). ■ Zatím hodnotím s rezervou, po druhém shlédnutí možná zvednu na maximum. ■ Po druhém shlédnutí zůstávám na 4*. Ale velmi dobrých 4* ;). ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama