Reklama

Reklama

Série(7) / Epizody(378)

Vaše kamarádka Peppa je malé roztomilé prasátko v červené sukni. Ráda se baví s přáteli, je zvědavá, má ráda čokoládové zákusky a narozeninové oslavy i výlety, na kterých se něco dobrého jí. Nejvíc ale miluje, když je pořádné bláto. Protože, co může být na světě lepší zábava, než je skákání v blátivých kalužích? (oficiální text distributora)

Recenze (130)

easer07 

všechny recenze uživatele

CHRO,CHRO,CHRO, předpokládám, že dabéři musí mít víc jak 10 promile, aby toto vůbec mohli dabovat. Je to geniální, protože se mi to prostě líbí a ještě lepší je parodie, která nese název Prasátko Slezina. Takže opravdu super, dávám plno a teď rychle pryč, než na nás Tomík pošle ,,disaura''. CHRO, CHRO, CHRO. ()

Alchemilla 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála seriálů vhodný již pro dvouleťáky. Příběhy se opírají o situace ze života, jsou jednoduché, laskavé a vtipné, děti jim rozumí. Prasátka mají jednoduchou grafiku, která se mně osobně moc líbí. Pepina v originále má roztomilý hlas, český dabing je trošku protivný, uječený a leze na nervy. ()

Reklama

jaaara 

všechny recenze uživatele

Naprostá většina komentářů s hodnocením "odpad!" či jednou hvězdou od pseudointelektuálních kritiků je totálně mimo ;-). Tenhle seriál je skvostem, který ocení pouze toi opravdu zasvěcení = rodiče, kteří potřebují zabavit své ratolesti něčím neškodným, poučným a vtipným (občas dokonce i pro mě). Moje dvouletá dcera by dala hvězdiček minimálně deset. Chrocht! 80% ()

fler 

všechny recenze uživatele

Kdybych měla Pepinu hodnotit před cca deseti lety, tak bych nevěřícně kroutila hlavou a můj komentář by byl podobný té většině zde. Jenže tohle přece nikdo nemůže hodnotit okem dospělého, je to myšleno pro dvou až třeba pětileté děti, a pro ty je tahle jednoduchá animace a krátké výchovné příběhy ideální. Nelze to srovnávat s českou klasikou od Rumcajse až třeba po medvědy od Kolína, ale něž taková Bohdalová desetkrát jinak, to radši tohle. Za mne (a moje potomky) tedy ano.:) ()

MP17 

všechny recenze uživatele

Bezdětní dospěláci tento seriál asi moc neocení, ale pro rodiče je tento animák opravdu k nezaplacení. Nekomplikované výtvarné zpracování, přehledný děj, charaktery jsou vykresleny všechny jako pozitivní, ale s potřebnou dávkou nadhledu a ironie. Televize by sice neměla děti vychovávat, ale když už taková situace nastane (že rodič nestíhá a děti u té TV prostě "zkejsnou") tak Pepina je právě ten typ animáku, u kterého nehrozí, že by děti vstřebávaly nějaké špatné a negativní vjemy. Všechno je tam prostě správně. ()

Galerie (1 342)

Zajímavosti (6)

  • V prvních dvou sériích nebyly postavy v autech připoutány bezpečnostními pásy. Poté, co kvůli tomu obdržel seriál několik stížností, tvůrci do epizod bezpečnostní pásy přidali a upravili i ty epizody, ve kterých nebyly. (Pierre)
  • Diel, v ktorom Peppa ukazuje, že sa deti nemusia báť pavúkov, bol v Austrálii zakázaný, keďže v Austrálii žije veľké množstvo jedovatých pavúkov. (JADIM)
  • Seriál se objevil přibližně ve 180 zemích světa. (Pierre)

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama