foto

Richard Ridings

  • nar. 19.9.1958 (59 let)
    Henley-on-Thames, Oxfordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Carer
2015 Peppa Pig: The Golden Boots (TV film)
2013 Ranhojič
This House (divadelní záznam)
2012 The Scapegoat
2011 Zrození Planety opic
2009 Síla lásky
2008 Bázlivé srdce
2006 Nezlomná vůle
2005 Kletba bratří Grimmů
Mrazivá řeka
Oliver Twist
2004 Dalziel a Pascoe: Na útěku (TV film)
2003 Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života
Margery and Gladys (TV film)
2002 Pianista
Puckoon
1999 Johanka z Arku
Mladý Indiana Jones: Peklo v zákopech - a.z.
1998 Nahoru a dolů
1997 Divoká stvoření
1996 S dívkami je to jiné
Vražedná dohoda (TV film)
Žabákova dobrodružství
1995 Cruel Train (TV film)
Sorry About Last Night (TV film)
1994 Běsnící spravedlnost (TV film)
Pinch of Snuff, A (TV film)
1993 Comics (TV film)
1989 Erik Viking
Král větru
1988 Falešná hra s králíkem Rogerem
1987 Billy Kid a kulečníkový upír
Čtvrtý protokol
Matlock: The Billionaire
1986 Profesore, jdete pozdě!
1984 Lassiter

TV seriály

2016 Stíny nad Jerichem (TV seriál)
Dickensian (TV seriál)
Epizoda 20 (E20)
Epizoda 19 (E19)
Epizoda 15 (E15)
další epizody (13)
2015 Dickensian (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2014 Naše zoo (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Borgia (TV seriál)
1503, Part One (S03E09)
2013 Q Pootle 5 (TV seriál)
2009 Maličké království Bena a Holly (TV seriál)
2008 Chuggington - Veselé vláčky (TV seriál)
Merlin (TV seriál)
2007 Záhady starověkého Říma (TV seriál)
2006 Mayo (TV seriál)
2005 ShakespeaRe-Told (TV seriál)
2004 Nejhorší týden mého života (TV seriál)
Prasátko Peppa (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
Mersey Beat (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Fat Friends (TV seriál)
Nature Boy (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
This Is Personal: The Hunt for the Yorkshire Ripper (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
1997 The History of Tom Jones, a Foundling (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1994 All New Alexei Sayle Show, The (TV seriál)
Common As Muck (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Červený trpaslík (TV seriál)
Psirény (S06E01)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 Červený trpaslík (TV seriál)
D.N.A. (S04E02)
1990 Castle of Adventure, The (TV seriál)
1989 Saracen (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Fairly Secret Army (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

1982 Běh času (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace