Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Německý dokumentární cyklus o hlavních představitelích nacistické III. říše. (oficiální text distributora)

Recenze (98)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Lima to lépe vystihnout nemohl. Ano, bohužel je to tak. Všichni tito muži se bohužel vydali špatnou cestou, chtěli příliš velké sousto v příliš krátké době. Sloužili, nechali se naplno pohltit nacistickou zlovůlí, až na to nakonec i sami doplatili cenou nejvyšší. Jejich říše nebyla ani stoletá ani tisíciletitá podle vzoru té Římské, přesněji skončila po dvanácti letech, a to úplně v troskách. Každopádně, jde o zajímavý informacemi nabitý projekt, jeden z nejlepších svého druhu. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Zde je možno se seznámit s lidmi, kteří byli na vrcholu moci v jednotlivých gestapáckých rezortech. Dozvídáme se o jejich životě, a co předcházelo tomu, než se dostali na tyto vrcholné posty. Jde o zajímavé sondy do životů těch osob, které měli nejblíže k vůdci, a ovlivňovali výrazně průběh II. světové války. ()

Reklama

Tucqa 

všechny recenze uživatele

Ze všech dokumentárních seriálů mě tenhle nadchnul asi nejvíc. Ať už je to zpracováním, nebo tím, že se o tohle téma zajímám a připadá mi to záživnější záživnější než všichni vládci českých zemí ve středověku. Tohle bychom se ve škole měli učit, ne kolik měl ten a ten panovník dětí před 1200 lety... Tohle vědět nám k něčemu bude, protože to ještě pořád ještě není tak dávno a neměli bychom na to zapomínat... ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Úctyhodně vypracovaný cyklus, který právem získal několik ocenění a zaslouží si velkou pozornost. Jednotlivé díly jsou smysluplně a poutavě odvyprávěné a mapují kariéru dotyčného od jeho počátku až do samotného konce. Podstatné informace ať už známé, či neznámé jsou zde samozřejmostí a mě nezbývá, než se přiklonit k názoru, že na toto téma patrně nic lepšího nevzniklo. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama