Reklama

Reklama

Soukromý víkend

  • Česko Soukromý sektor (více)
Trailer

VOD (1)

Prožijete rozmařilý víkend plný výtržností v té nejdivočejší části Miami. Dva mladí odvázaní kluci, Ben (Rob Morrow) a Jack (Johnny Depp) se ubytují v luxusním hotelu, aby se věnovali své oblíbené kratochvíli - ženám! Předmětem Jackovy nezřízené touhy je bohatá kráska a udělal by cokoliv (vydává se dokonce i za chirurga), aby ji dostal do takové situace, kde by mohl jednat. Benova snaha dobýt nádhernou servírku bude možná mezitím zmařena interním nařízením, které zapovídá milostné hrátky s hotelovými hosty. Husarské kousky obou výtečníků kromě toho ohrožuje slídivý domácí detektiv Reeves a šílený zloděj Maestro, který se snaží uloupit nesmírně cenný diamant. Prožijte nejdivočejší víkend vašeho života. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Veľmi, ale naozaj veľmi ľahká komédia, ktorú by mal pozrieť naozaj každý (kto chce vidieť mladého frajera Johnyho Deppa s vyčesaným három). Je tu plno šibnutých situácii, uvoľnenej letnej zábavy a kočiek v 80's plavkách (a aj bez nich). V zásade platí, že za desať minút sa tu stane viac šialeností než v iných podobných komédiách za celý film. Keby sa to v závere tak nezhovadilo trápnou naháňačkou, bolo by to jasne na tri. Takto musím objektívne uznať, že táto sympatická blbinka si viac než 5/10 predsa len nezaslúži. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem nijak zásadně nevybočující komedie o tom, jak si dva mladí chtějí užívat. Potěšit může účast Johnnyho Deppa v jedné ze dvou hlavních rolí. Co mě ale více potěšilo, to je přítomnost Leslie Easterbrook, jejíž výstřih je zde skutečně krásně vidět a také má jednu z hlavních rolí. Navíc většinou nemá ani podprsenku. ()

Reklama

maverick10 

všechny recenze uživatele

No tak podivejte se na nej dvaadvacetileta budouci hvezda se tu prohani coby pubertalni mladik na dovolene se svym kamaradem. Tak tenhle film jsem videl asi tak 58krat. Divali jsme se na nej s bratrancem porad dokola, to nam bylo asi 8let. No a porad ma ten film cosi do sebe. V dnesni dobe prcicek a jinejch teen hovadin by urcite neobstal, ale tenkrat to bylo neco.Dva mladici co si chteji na dovolene uzit, avsak stiha je jedna blazniva pohroma za druhou. O zabavu tady nouze neni a o tu tady jde v prvni rade. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zcela nenáročná, naprosto oddechová a snad proto zábavná a úsměvná letní komedie plná bikin, prdelek, koziček a "nečekaných" situací. Rob Morrow hrozně sympatický, Johnny Depp hrozně prvoplánový, pozlátkový a jeho postava neskutečně smrděla papírem. Pokud jste z Leslie Easterbrook u Policejní akademie slintali, tady vám rovnou ustřelí gumu od trenek. A vlasatý Hector Elizondo, no to mě poser. Můj osmdesátkový fetiš plně ukojen. 3.5* ()

prasacimor 

všechny recenze uživatele

Johny Depp diktuje od prvej roly, čo sa naneštastie nedá povedať o jeho wingmanovy, ktorý sa občas škeril tak teplo, až mi bolo tie kočky, ktoré maju predstierať, že ich takto balí, ľúto. No za tú absolutne absurdnú bláznivosť, hlavne ku koncu, si to tri hviezdičky zaslúži. Scenárista bol buď blázon alebo génius. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo na jižní Floridě. (Rosalinda)
  • Rob Morrow v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Reklama

Reklama