Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

dopita 

všechny recenze uživatele

Zvířata na farmě choděj po dvou, po nocích se bavěj a dělaj mejdany, ale jen když se farmář nedívá nebo už spí. A když náhodou něco zahlídne, tak to pěkně odskáče – docela humorná scéna. A občasnej humor je jeden z mála kladů tohohle filmu, protože jinak je to spíš zklamání. Příběh nijakej, hudební čísla průměrný, animace nehezká a Oedekerkova posedlost kravskýma cákama už začíná bejt podezřelá... Kdyby mě bylo deset let, asi by se mi to taky nelíbilo. ()

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Animák o krávách a býcích, takže tak trochu kravina. Býci budou asi transky, protože mají vemena a můžete je tak asi i podojit, což bych u českých býků raději nezkoušel. Ale když můžou mít v Rakousku fialovou krávu Milku, tak proč by v Německu nebo USA nemohli mít býka s vemenem. Spíše bych to ale tipoval na amíky, protože ti musí mít vždy něco navíc před zbytkem světa. Tak hodně štěstí při dojení cowboyové, ať nesáhnete vedle. Je ale také možné, že měli tvůrci v dětství jen vadné zvukové obrázkové leporelo se zvířátky, made in vietnamská tržnice, u něhož kravička dělala ÍÁ, kočička dělal ÍÁ, pejsek dělal ÍÁ a jen oslík dělal PÍP... ()

Reklama

Tamten 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu je největší problém, že není jasné, pro koho je určen. Působí jako pohádka pro menší, jenže je v něm několik scén, které jsou celkem tvrdé a díky kterým pro děti není vhodný. Kdyby trochu přitvrdil, mohlo z něho být zajímavé pokoukání ve stylu "Terkel má problém", kdyby ubral, mohla to být pohádka pro děti. Takhle je to nic pro nikoho. ()

Karel69 

všechny recenze uživatele

Jak už tu psal Shit, nechápu proč měli všichni býci vemena, to že se hlavní záporňák jmenuje Ríša, je spíš než cokoli jinýho nedostatek překladu, originál sem sice neviděl, ale tipoval bych, že se bude jmenovat Dick a to už nezní jako jméno módního návrháře. Každopádně je to chvilkama docela vtipný, hodně mě dostával ten flegmatickej kůň, kterej se tam občas vytasil s nějakou dobrou hláškou nebo tvrdym kopytem. Co se mně značně nelíbilo byla animace, ten kdo tohle kreslil musel bejt pořádnej patlal. No ale dalo se na to koukat, takových 50% a jelikož mám dnes dobrou náladu zaokrohluju nahoru na tři hvězdičky. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Konečne animák, pri ktorom som sa ozaj bavil aj keď priznávam, že nie počas celej dĺžky. Animácia je priemerná, no miestami je veľmi vydarená. Dej je obyčajný, ako sa na animák patrí. Film neurazí a príjemne baví. Je to milé a pomerne dosť vtipné, teda aspoň niektoré vtípky sa veľmi vydarili. Dabing celkom ujde, no v originále je to o niečo lepšie. 70% ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Volně inspirováno knihou Farma zvířat od George Orwella. (HappySmile)
  • Ve scéně kde jedou krávy v autě, všechny až na řidiče pijí mléko, v další scéně má však lahev s mlékem i řidič. (AngelusCZ)
  • Když zvířata sejmou farmáře, dá mu Otis knihu Šarlotina pavučinka, což je další film který natočil Nickelodeon. (HappySmile)

Reklama

Reklama