foto

Nika Futterman

  • nar. 25.10.1969 (49 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 DC Super Hero Girls: Legends of Atlantis
Scooby-Doo a Batman: Spolu a odvážně
2017 Arnoldovy patálie v džungli (TV film)
DC Superhrdinky: Intergalaktické hry
2016 DC Super Hero Girls: Hero of the Year
DC Super Hero Girls: Super Hero High
The Loud House: Slice of Life
2015 Monkey King: Hero Is Back
2012 Scooby Doo: Maska Modrého sokola
2008 Delgo
Dragonlance: Draci podzimního soumraku
Lovecká sezóna 2
Mrtvý vesmír
Star Wars: Klonové války
2007 Paulette Breaks Up
2006 Casper a strašidelná škola (TV film)
Divočina
Lovecká sezóna
Mezi námi zvířaty
Mravenčí polepšovna
2005 Geppetto's Secret
Shane's Kindergarten Countdown (TV film)
2004 Crash Nebula (TV film)
Země dinosaurů 11: Noví sousedé ve velkém údolí
2003 Šarlotina pavučinka: Velké dobrodružství Wilbura
1998 The Wacky Adventures of Ronald McDonald: Scared Silly

TV seriály

2019 Costume Quest (TV seriál)
2018 The Adventures of Kid Danger (TV seriál)
2017 Kámoši hafíci (TV seriál)
Mickey a závodníci (TV seriál)
2016 Hlasiťákovi (TV seriál)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Krůčky do temnoty (S03E01)
Soumrak učedníka (S02E20)
2015 DC Super Hero Girls (TV seriál)
Lost in Oz (TV seriál)
Pig Goat Banana Cricket (TV seriál)
2014 Doba Ronková (TV seriál)
Sonic Boom (TV seriál)
2013 Sanjay & Craig (TV seriál)
2010 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
G.I. Joe - Odpadlíci (TV seriál)
NFL Rush Zone (TV seriál)
2009 Fanboy a Chum Chum (TV seriál)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Star Wars: Klonové války (TV seriál)
Rookies (S01E05)
Ambush (S01E01)
2007 Random! Cartoons (TV seriál)
Tak & the Power of Juju (TV seriál)
Země dinosaurů (TV seriál)
2006 Mistr Manny (TV seriál)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Jezero Laogai (S02E17)
Město hradeb a tajemství (S02E14)
Vrtací stroj (S02E13)
další epizody (4)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Jet (S01E10)
My Gym Partner's a Monkey (TV seriál)
2004 Stroker and Hoop (TV seriál)
W.I.T.C.H. (TV seriál)
2003 Danger Rangers (TV seriál)
Příhody Pižly Mžika (TV seriál)
2002 ChalkZone (TV seriál)
Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
Kim Possible (TV seriál)
Pětka statečných (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
2000 Harvey Birdman, Attorney at Law (TV seriál)
1999 Mike, Lu & Og (TV seriál)
Shasta McNasty (TV seriál)
Xyber 9: New Dawn (TV seriál)
1998 Kočkopes (TV seriál)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Rise from the Dead (S02E02)
1994 Arnoldovy patálie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace