foto

Audrey Wasilewski

  • nar. 1967
    Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Everything Everywhere All at Once
2019 DC Showcase: Sgt. Rock
2018 Lego DC Super hrdinové: Flash
2017 A Crooked Somebody
Sequence Break
Tom a Jerry: Willy Wonka a továrna na čokoládu
2014 The Boxcar Children
2012 Santa Paws 2: The Santa Pups
2011 Fifty-nothing
Vánoční průvod (TV film)
2010 Popelky (TV film)
Red
Syčák Hesher
The Space Between
2009 Bottleworld
Clear Lake, WI
2008 Bajky naruby - 3 prasátka a nemluvně
Garfieldův festival humoru
Sedm životů
Zlatovláska a 3 medvědi
2007 Božský Evan
Garfield šokuje
Život je pes
2006 Divočina
Mezi námi zvířaty
Other Mall, The (TV film)
Queer Duck: The Movie
2005 Americká zbraň
Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější
2004 Chyťte tu holku
Únos
2003 Carolina
Lepší pozdě nežli později
2002 Cesta do války (TV film)
Pluto Nash
Terminál
2000 American Daughter, An (TV film)
Kidnap Madonna's Baby
Po čem ženy touží
Scooby-Doo a invaze vetřelců
1999 Taková normální holka
Ztracený a nalezený
1998 Gia (TV film)
1992 Swordsman 2

TV seriály

2020 Defending Jacob (TV seriál)
Damage Control (E04)
Hodný holky (TV seriál)
Opportunity (S03E10)
Homecoming (TV seriál)
People (S02E01)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Fools (S03E12)
2019 Infinity Train (TV seriál)
2018 American Woman (TV seriál)
Changes and the New Normal (E02)
Corporate (TV seriál)
Trademarq (S01E04)
My Dead Ex (TV seriál)
Ghosted (TV seriál)
The Premonition (E12)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Dvojitá dávka Baileyových (S02E14)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Ashley (S14E08)
2015 Noční směna (TV seriál)
Aftermath (S02E10)
Strážce pořádku (TV seriál)
Collateral (S06E12)
2014 Chlebáci (TV seriál)
Sonic Boom (TV seriál)
Stalker (TV seriál)
Pilot (E01)
Za zdí zahrady (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Iron City (S04E06)
2013 Clarence (TV seriál)
The Mindy Project (TV seriál)
My Cool Christian Boyfriend (S01E19)
2012 Skandál (TV seriál)
All Roads Lead to Fitz (S02E05)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Komu ublíží pravda (S01E14)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Thursday (S04E10)
Identity (S04E04)
2011 Velká láska (TV seriál)
Vymýtání ďábla (S05E09)
Dokud nás smrt nerozdělí (S05E07)
Rozvod (S05E06)
další epizody (7)
2010 Průměrňákovi (TV seriál)
Signály (S01E23)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Kufr (S04E07)
Velká láska (TV seriál)
Úniková cesta (S04E08)
Chirurgové (TV seriál)
V mém náručí (S07E06)
2009 Božská mrcha (TV seriál)
Watch Siggybaby Burn (S03E03)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Opatření (S03E04)
Láska mezi rozvalinami (S03E02)
Velká láska (TV seriál)
Bojuj nebo uteč (S03E07)
Sousedská párty (S03E01)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Doktor v tygřím výběhu (S04E17)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a dáma od vedle (S07E12)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Father Figure (S01E03)
Private Practice (TV seriál)
Nothing to Talk About (S02E03)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Nezapomenutelná noc (S02E08)
Nová dívka (S02E05)
Tři neděle (S02E04)
další epizody (4)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Uložen k ledu (S01E09)
Velká láska (TV seriál)
Sláva průkopníkům (S02E12)
Jsem, jaká jsem (S02E11)
Věc názoru (S02E05)
další epizody (5)
Griffinovi (TV seriál)
Brianova píseň (S06E02)
Ruperte, kde jsi? (S05E09)
2006 Velká láska (TV seriál)
Křest (S01E10)
Oslava pro Betty (S01E09)
Vyklizení (S01E07)
další epizody (6)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Pomocné ruce (S02E12)
Griffinovi (TV seriál)
Hloupá, až se tají dech (S05E05)
Swingující Brian (S04E19)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Pomsta (S02E16)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Ticho (S05E07)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Dědictví po starém Twickhamovi (S05E18)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Crime Dog (E05)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nevidím zlo (S02E01)
2003 Manželská krize (TV seriál)
Můj život dospívající robotky (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a velmi, velmi starý muž (S02E05)
Přátelé (TV seriál)
Na Barbadosu – 1. část (S09E23)
Columbo (TV seriál)
Columbo má rád noční život (S10E14)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
Arctic Radar (S04E10)
Pohotovost (TV seriál)
Naděje umírá poslední (S09E06)
2001 State of Grace (TV seriál)
Báječní Stevensovi (TV seriál)
A Weak First Week (S01E21)
Čarodějky (TV seriál)
Smrt si bere světlonošku (S03E11)
2000 Ally McBealová (TV seriál)
Sex, lži a těžké rozhodování (S04E01)
Správná pětka (TV seriál)
Dog Day After New Year (S06E10)
1999 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Little Orphan Hilda (S04E04)
1998 Push (TV seriál)
1997 Správná pětka (TV seriál)
Significant Others (S03E15)

Video kompilace

2005 Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story (video kompilace)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Bliss
2017 Sequence Break

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Sequence Break

Host

TV pořady

2004 World Cup Comedy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky