foto

Maurice LaMarche

  • nar. 30.3.1958 (59 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kanadský dabér Maurice Lamarche se narodil v roce 1958 dne 30. března v Torontu v Ontariu v Kanadě. Vyrůstal v Timmins v Ontariu. Svůj talent si uvědomil, když vystoupil jako stand up komik na střední škole. Později se přestěhoval do New Yorku, kde vystupoval jako stand up komik. Ve věku 22 let se přestěhoval do Los Angeles, kde začal pracovat jako dabér.

Jeho nejznámější dabérskou práci je role Kifa Krokera v americkém animovaném seriálu Futurama. Jeho první film Easter Fever byl už v roce 1980. Kromě toho, že daboval ve Futuramě, daboval také v seriálech a filmech o Tomovi a Jerrym, Looney Tunes, Simpsonovi, Casper, Scooby Doo nebo Batmanovi. V roce 1980 se objevil v kanadském pořadu The Alan Thicke Show. V roce 1999 se objevil televizním pořadu The Howie Mandel Show.

V roce 1998 získal cenu Annie Awards za vynikající mužský výkon v seriálu Pinky, Elmyra & the Brain. V soukromém životě je ženatý s Robin Eiseman.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2017 Batman vs. Two-Face
CarGo
2016 Zootropolis: Město zvířat
2015 Looney Tunes: Králíkův útěk
2014 How Murray Saved Christmas (TV film)
2013 Gumshoe
Ledové království
2012 Batman: Návrat Temného rytíře, část 1.
2009 Futurama: Fialový trpaslík (video kompilace)
2008 Futurama: Benderova hra (video kompilace)
Futurama: Milion a jedno chapadlo (video kompilace)
Futurama: The Lost Adventure
Mrtvý vesmír
Tripping the Rift: The Movie
2007 A Life in Words and Music - vyp.
Futurama: Benderovo parádní terno (video kompilace)
Holly Hobbie a její přátelé: Navždy přátelé
2006 Casper a strašidelná škola (TV film)
Holly Hobbie a její přátelé: Vánoční přání
Mezi námi zvířaty
Queer Duck: The Movie
RINTINŤULPAS
Svátky vem kačer
2005 Inspektor Gadget, případ létajícího draka
2004 Balto 3
Comic Book: The Movie
Hare and Loathing in Las Vegas
Party Wagon (TV film)
Search for Mickey Mouse, The
Team America: Světovej policajt
Tři mušketýři
2003 Looney Tunes: Reality Check
Looney Tunes: Stranger Than Fiction
101 dalmatinů II: Flíčkova londýnská dobrodružství
2002 Arnoldovy patálie
Baby Blues Christmas Special, A (TV film)
Balto na vlčí stezce
Dennis the Menace in Cruise Control (TV film)
Inspector Gadget's Last Case: Claw's Revenge (TV film)
Tom a Jerry: Kouzelný prsten
2001 Mickeyho kouzelné Vánoce
2000 Alvin a Chipmunkové - Setkání s vlkodlakem
Život a dobrodružství Santa Clause
1999 Animaniacs: Wakko's Wish
Inspector Gadget: Gadget's Greatest Gadgets
1998 Wacky Adventures of Ronald McDonald: Scared Silly, The
1997 Bugs Bunny's Funky Monkeys
Lepší už to nebude
1996 Charlie 2: Všichni pejskové přijdou do nebe
Siegfried & Roy: Masters of the Impossible
Space Jam
1995 Carrotblanca
Nanny Christmas Special: Oy to the World, The (TV film)
Pinky & the Brain Christmas Special, A (TV film)
Tiny Toon Adventures: Night Ghoulery (TV film)
1994 Ed Wood
Scooby-Doo: Arabské noci (TV film)
1992 Dobrodružství Tinyho Toona: Jak jsem prožil prázdniny
Inspector Gadget Saves Christmas (TV film)
Senzační svět
1986 Amazing Adventures of Inspector Gadget, The
1984 Princess Who Had Never Laughed, The (TV film)
1983 Funny Farm, The
Rock & Rule
1981 Dennis the Menace in Mayday for Mother (TV film)
1980 Easter Fever (TV film)

TV seriály

2017 Les zinzins de l'espace (TV seriál)
Rick a Morty (TV seriál)
Rest and Ricklaxation (S03E06)
Vindicators 3: The Return of Worldender (S03E04)
The Rickshank Redemption (S03E01)
2016 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl (S28E04)
2015 DC Super Hero Girls (TV seriál)
Star proti silám zla (TV seriál)
Wabbit: A Looney Tunes Production (TV seriál)
Rick a Morty (TV seriál)
Interdimensional Cable 2: Tempting Fate (S02E08)
The Ricks Must Be Crazy (S02E06)
Get Schwifty (S02E05)
další epizody (4)
Brickleberry (TV seriál)
Cops and Bottoms (S03E11)
2014 Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
Sonic Boom (TV seriál)
7T (TV seriál)
Rick a Morty (TV seriál)
Ricksy Business (S01E11)
Raising Gazorpazorp (S01E07)
M. Night Shaym-Aliens! (S01E04)
Simpsonovi (TV seriál)
Simpsorama (S26E06)
Šáša na odpis (S26E01)
Vševidoucí brýle (S25E11)
další epizody (4)
2013 Rick a Morty (TV seriál)
Lawnmower Dog (S01E02)
Turbo FAST (TV seriál)
Brickleberry (TV seriál)
A-Park-a-Lypse (S02E13)
My Favorite Bear (S02E12)
Trip to Mars (S02E11)
Futurama (TV seriál)
Mezitím (S07E26)
Vražda v Planet Expresu (S07E24)
Hra o tóny (S07E23)
další epizody (11)
Simpsonovi (TV seriál)
Školní lavice a pravice (S25E06)
Po čem animované ženy touží (S24E17)
Konec světa za dveřmi (S24E09)
2012 Robot a příšerka (TV seriál)
Futurama (TV seriál)
Přírodňárna (S07E13)
Viva Mars Vegas (S07E12)
Hon na robolišku (S07E11)
další epizody (12)
Simpsonovi (TV seriál)
Řeka slz (S24E01)
2011 Looney Tunes: Úžasná show (TV seriál)
Transformers - Roboti záchranáři (TV seriál)
Futurama (TV seriál)
Reinkarnace (S06E26)
Rychlé čipy (S06E25)
Bojovníci s rýmou (S06E24)
další epizody (11)
Simpsonovi (TV seriál)
Vzteklej fotr ve filmu (S22E14)
2010 Dan Vs. (TV seriál)
Jonah Hex: Motion Comics (TV seriál)
Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
Futurama (TV seriál)
Malý kabelový kabaret (S06E21)
Sváteční spektákl (S06E13)
Mutanti se bouří (S06E12)
další epizody (14)
Simpsonovi (TV seriál)
Hrátky s Montym (S22E06)
Srdcový šerif (S21E18)
Tenkrát ve Springfieldu (S21E10)
2009 Super Hero Squad Show, The (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Waverly Hills 9021- D'oh (S20E19)
Půjčka na oprátku (S20E12)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
Nebezpečné zatáčky (S20E05)
2007 Random! Cartoons (TV seriál)
Tak & the Power of Juju (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Manželé a podnikatelky (S19E07)
Speciální čarodějnický díl XVIII (S19E05)
Jak si Kent pustil pusu na špacír (S18E22)
další epizody (5)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Neohlížej se (S01E02)
Náhradníci (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Osudy dobrého vojáka Homera (S18E05)
Speciální čarodějnický díl XVII (S18E04)
Zdánlivě nekonečný příběh (S17E13)
2005 Kočkoškrab (TV seriál)
Loonatics Unleashed (TV seriál)
My Gym Partner's a Monkey (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Peterova televize (S04E14)
2004 Hvězdné hádky (TV seriál)
2003 Evil Con Carne (TV seriál)
Kačer Dodgers (TV seriál)
Kid Notorious (TV seriál)
Sabrina's Secret Life (TV seriál)
Stripperella (TV seriál)
Futurama (TV seriál)
Smlouva s Roboďáblem (S04E18)
Afryodisiakum (S04E17)
Tři sta babek (S04E16)
další epizody (10)
2002 Pětka statečných (TV seriál)
Whatever Happened to Robot Jones? (TV seriál)
Futurama (TV seriál)
Kam se dosud žádný fanoušek nevydal (S04E11)
Nikdo to rád horké (S04E08)
Čtyři z rakety a pes (S04E07)
další epizody (14)
2001 Myšmaš Kabaret (TV seriál)
Šikula a šikulkové (TV seriál)
Futurama (TV seriál)
Rozval Roswell (S03E19)
Nebezpečné robo-známosti (S03E15)
Tak skáče čas (S03E14)
další epizody (14)
2000 Critic, The (TV seriál)
Harvey Birdman, Attorney at Law (TV seriál)
Poochini's Yard (TV seriál)
Futurama (TV seriál) - herec, vyp.
Jak ztratit holku za 1000 let (S02E19)
Kvílení autodlaků (S02E18)
Zachraňte vojína Bendera (S02E17)
další epizody (12)
1999 Dilbert (TV seriál)
Futurama (TV seriál)
První společné V. V. ce (S02E04)
Do voleb hlava nehlava (S02E03)
Brannigan vrací úder (S02E02)
další epizody (14)
Chimp Channel, The (TV seriál)
Mickey Mouse Works (TV seriál)
Queer Duck (TV seriál)
Sonic Underground (TV seriál)
1998 Gadget Boy's Adventures In History (TV seriál)
Histeria! (TV seriál)
Pinky, Elmyra & the Brain (TV seriál)
1997 Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Home to Rent (TV seriál)
Channel Umptee-3 (TV seriál)
Johnny Bravo (TV seriál)
Pepper Ann (TV seriál)
Vesmírní troubové (TV seriál)
Wacky World of Tex Avery, The (TV seriál)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Captain Simian & The Space Monkeys (TV seriál)
Dexterova laboratoř (TV seriál)
Road Rovers (TV seriál)
1995 Adventures of Hyperman, The (TV seriál)
Freakazoid! (TV seriál)
Gadget Boy and Heather (TV seriál)
Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
Twisted Tales of Felix the Cat, The (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Zrodila se hvězda (S06E18)
1994 Beethoven (TV seriál)
Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
The Critic (TV seriál)
Where on Earth Is Carmen Sandiego? (TV seriál)
1993 Animáci (TV seriál)
Mighty Max (TV seriál)
Problem Child (TV seriál)
Zbrklík (TV seriál)
1992 Malá mořská víla (TV seriál)
The Plucky Duck Show (TV seriál)
1991 Kde je Wally? (TV seriál)
Taz-mánie (TV seriál)
1990 Attack of the Killer Tomatoes (TV seriál)
Captain Planet (TV seriál)
Drobečkové (TV seriál)
G.I. Joe (TV seriál)
Gravedale High (TV seriál)
Letohrátky (TV seriál)
1988 Slimer! And the Real Ghostbusters (TV seriál)
1987 D.C. Follies (TV seriál)
Příběhy Pepka námořníka (TV seriál)
1986 Dennis - postrach okolí (TV seriál)
Popples (TV seriál)
The Real Ghost Busters (TV seriál)
1984 Transformers (TV seriál)
1983 Inspektor Šikula (TV seriál)

Dokumentární

2016 Ghostheads
2013 I Know That Voice

TV pořady

2006 Sexy celebrity (TV pořad)
1998 Howie Mandel Show, The (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace