Reklama

Reklama

Hlubinná hvězda šest

Trailer 2

Obsahy(1)

Jedenáct členů posádky výzkumné základny "Deep Star Six" žije už půl roku hluboko pod hladinou moře. Několik z nich se vydává na průzkum do záhadné podmořské jeskyně a zmizí beze stopy. Obrovský neznámý tvor zaútočí na základnu a vážně ji poškodí. Zásoby kyslíku se zmenšují a ti, kteří jsou ještě naživu, musejí o svůj život bojovat. (Guild Home Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (101)

Han22 

všechny recenze uživatele

No osmdesátkové béčko jak vyšité. Viděl jsem mnoho lepších, ale i horších hororů z té doby. Tady je vše jasné od začátku, karty jsou rozdány, postavy rozděleny na symaptické, nesypamtické a zbytečné, monstrum je podle známého vzoru neviděného se více bojíme dlouho skrýváno a když se objeví, stojí to zato. Takže docela fajn film s uvěřitelnou posádkou, ale neuvěřitelnými blbostmi jako příšera která zničí celou ponorku, ale vleze se do místnosti velké jako můj obývák. Takže tři. EDIT: Po druhém shlédnutí solidní spád, ale mizerní herci a celkem špatné efekty. Hodnocení ponechávám. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

V tomto roku (1989) vznikol aj Leviathan  a Priepasť. A tento ťahá z nich za kratší koniec. Nielenže monštra tu vidieť len sporadicky, ale cele to bolo  z lacného kraja. Herecky sa to ešte aj dalo, ale hlavne triková stránka nemala šancu na úspech. Keby nevyšli tie dva už mnou zmienene filmy, tak by som sa na tento díval trocha inač, ale keď trocha porovnávam, tak vidím veľké rozdiely v kvalite. Silne 3*. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Srovnávat se stejně starou geniální Propastí samozřejmě nelze, ta je o několik levelů výš, ale nabízí se srovnání se stejně starým Leviathanem. A je to zhruba plichta. Něco se mi tu líbilo víc. Třeba nádherně mizerné oldschoolové triky jsou naprosto odzbrojující a vyvolávají nablble shovívavý úsměv. I postavy jsou vesměs sympatičtější, životnější, o něco méně ploché, i když člověku chvíli trvá, než se v nich zorientuje. Něco je nastejno (slušná béčková výprava), něco zase horší (méně atraktivní zápletka, überhappyend). Nejlepší postava: záporácký zbabělec Snyder. Nejhorší postava: hlubinné monstrum (je především k smíchu). ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Podmorský sci-fi horrorový snímok "Hlbinná hviezda šesť" natočil v roku 1989 režisér Sean S. Cunningham. Pamätám si naň ešte z časov, keď som pozeral šumivé pirátske kópie s príšerným simultánnym dabingom na VHS. Teraz po rokoch som ho zhliadol v HD kvalite. Znova som sa vydal s posádkou ponorky Deep Star Six na nebezpečnú misiu. Ponoril som sa s nimi hlboko pod morskú hladinu a čelil neočakávanej hrozbe. V temných, chladných hlbinách sa totiž ukrýva krvilačné monštrum. *** ()

Jayem 

všechny recenze uživatele

Jedným slovom nuda. Prvu pol hodinu sa tu nedeje nič. Druhu su všetci namäko z rýchlo pohybujúcej sa bodky na radare. A vposlednej sa ju snažia tej bodke újsť. Ale nád čím mi až rozum zastal bolo ako sa môže obluda ktorá má dlžku najmenej 8m šírku 2m a výšku 2m prejsť cez 80cm dvere a plávať v polmetrovej vode a ešte k tomu tak aby ju nikto nevidel. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Podmorské scény boli natočené na Malte, v Rinella Tank vo Fort Ricasoli. (Arsenal83)
  • Pôvodný zámer na film dostal Sean S. Cunningham už v roku 1987, kedy ho napadlo, že toto bude prvý film, ktorý vyjde v sérii pripravovaných sci-fi/akčných filmov pod vodou. V samotnom roku vydania (1989) vyšli tak hneď ďalšie tri známe filmy s podobnou tematikou: Leviathan, Priepasť, Vládci hlubin. (Arsenal83)

Reklama

Reklama