Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina tínedžerov zo San Francisca objaví hniezdo monštier sídliacich pod mostom Golden Gate. Snažia sa informovať úrady, ale nikto im neverí. Natália, ktorá jediná prežila útok monštier, sa aj spolu s dvoma priateľmi rozhodne záhadné tvory poraziť. (helljahve)

Recenze (19)

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Ako som už niekoľko krát spomínal, tak hororové komédie nemám rád. Ale toto mi celkom sadlo. Efekty sú na tú dobu celkom dobré a vytvárajú pravú trashovú atmosféru tohoto snímku. Bohužiaľ vyskytol sa tu ďalší prvok, ktorý v hororoch nemusím a to deti, no prežil som. Výber postáv je celkom zaujímavý, no herecké výkony sú podľa mňa už o niečom inom. Celkový dojem z filmu je celkom dobrý mierne nadpriemerný. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo béčko jako kráva. Neon Maniacs si mě nezískali. Bez atmosféry a téměř bez akce a tudíž téměř bez krve. Komedie ? Asi jo, ale hodně špatná. Ten zelenej jednookej mutant byl vyloženě trapnej. Ostatní masky, ale na rok vzniku celkem ušly. To je asi taky jediný pozitivum filmu. Což je zatraceně málo. Kdo chce vidět povedenou práci maskérů a rozhodně lepší příběh doporučuju film " Nightbreed ". ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem bizarní pokus o horor alá 80 odlehčený léta. Jediné co prakticky funguje jsou masky, které jsou více než povedené, ale zase jsou málo využité. Neustále vidíme šéfa hajzlů a nějakého chlupatého týpka. Na ostaní se moc prostor nedal. Humor zde nefunguje vůbec, gore či vraždy téměř nijaké. Nejvíce mě ale naštvalo(jak zmínil Kusko.t2) naprosto žádné vysvětlení odkad jsou ty maniaci. Dobře máme tu nějaké úvodní slovo hned na začátku, ale to je všechno? Filmu dávám 3*, a to díky tomu feelingu 80 let, a prostě takové dobré béčkové zábavě. Ale je to opravdu jen jednorázovka, víckrát bych si to rohodně nepustil. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Pošahaný zmutovaný magori vyliezajú v noci spod mosta a vraždia ľudí. Dáky samuraj, opičiak ( Homo Chlpatus ), vyžratý krokodýl, šialený chirurg či policajt ktorý ako by z oka vypadol Maniac Copovi. Asi by to chcelo byť zábavným béčkom, ale prdlajz, jednoducho sa nedarí a nedarí. Je to fakt nuda ktorá sa ťahá ako roztavený syr a akcia tomu nepomôže lebo je strašne kŕčovitá a strnulá. Tvorcovia naozaj dokážu všetko strašne naťahovať, napr. finále na plese sa nie a nie rozbehnúť a dlhé minúty musíme sledovať nekonečne pomaly sa zliezajúcich mutantov kombinovaných so zábermi na súboj debilných školských kapiel. Keď potom k súboju konečne dôjde, nie je to žiadne terno a očakávaný masaker sa zvrhne len na zmätené pobehovanie vydesených školákov a kropenie mutantov požiarnou hadicou ( neznášajú totiž vodu ). A súboj s posledným mutantom tiež vyzerá asi tak že... nevyzerá nijako lebo naši hrdinovia sa pred ním ukryjú za stolom kde sa následne pomilujú a mutanta to asi prestane baviť lebo zmizne do riti. Jedna hviezda je za pár zábavných gore efektov ktoré sú síce umelohmotné jak plastiková sviňa, ale tým pádom aspoň srandovné čo je paradoxne plus. Že je to blbé ako papundeklová morská uhorka mi nijako nevadí, ale keď je to nuda nemám zľutovanie! ()

Han22 

všechny recenze uživatele

No pěkně mě ten hororový rok 1986 začíná. Neon Maniac se nedají upřít slušné masky. Ale jinak je to neskutečná hovadina. Mutanti, kteří vypadají jako příšerky ze Star Warsů nebudí strach, jejich vraždy jsou mizerně natočené a nastříhané (aby nebylo nic vidět?) a platí na ně obyčejná voda?! Odkud se vzaly a jaktože si jich nikdo v takovém velkoměstě jako San Francisco nevšiml? Režisér navíc sází jednu WTF scénu za druhou a u finále, kde banda policajtů jde na zátah "ozbrojená" stříkacími pistolkami jsem už jen nevěřícně kroutil hlavou. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Andrew Divoff v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Reklama

Reklama