Reklama

Reklama

Obsahy(1)

20 letý Nishi je lama a srab. Když si ale nechá vystřelit mozek z hlavy, rozhodne se, že si urve svojí druhou šanci... A skončí v břiše velryby. Film Mind Game je dalším snímkem produkční a animační společnosti 4°. Pohodlně se usaďte a nechte na sebe působit šílenou hru vzešlou z mysli tvůrců tohoto filmu. (Skejpr)

Recenze (42)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Kurevskej nářez, kterej jasně ukazuje, v čem je výhoda animace oproti hranému filmu, tahle bizarnost totiž dost důrazně ukazuje záda (a pár dalších věcí) tuctovému vizuálu většiny anime (a to říkám jako ploutev, který má anime rád), stejně jako dalším filmům, které si o sobě myslí, že jsou ojedinělé a zajímavé. Nejsou. A navíc nemají morfující se paexistenci, která v jedné chvíli vypadá jako osoba s akvárkem místo hlavy a dalších XY hrozně zábavných věcí, na které se hrozně dobře kouká. Navíc děj jde ruku v chapadlu (ačkoliv ve filmu žádná chapadla nejsou) s hrozně zábavným vizuálem a obé je na naprostém vrcholu zábavnosti, magořivosti a obrovské kvality. Přitom začátek filmu se mi moc nezdál, hlavní postava byla poněkud uřvaná, občasný záběr vycházející z normální hrané formy, jenom lehce upravený nesmírně rušivý a děj poněkud nudně divný. Jaká to božská mana, že se to zlomili v něco tak skvělýho a divnýho v tom nejpozitivnějším smyslu slova. PS: animace vypadá mnohem, MNOHEM jinak a lépe, než to co je zde na zdejším velehnusném plakátu ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Jak již ostatní naznačili nejde o běžný animovaný film. Lze zde nalézt místa v nichž jsem byl unešen a vnímal sem jen rychle měnící se děj. Pak ale přišla změna grafiky, kde autor zaexperimentoval s koláží a 3D animací a bylo po atmosféře. Některé části stály za 4-5* jiné za 2*. Občas nebylo potřeba ani slov k vyjádření myšlenek. Rozhodně stojí za to tento film vidět, ale jednou to bude bohatě stačit. ASi bych dal 4*, bohužel se občas zjeví nešťastné experimenty s grafikou a proto dávám jen 3. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Tu rákosnickou animaci jsem se už naučil tolerovat. Taky bych ještě snesl, že to nakonec nedalo smysl, pokud by to bylo dobré aspoň v průběhu (Revolver od Ritchieho). Tohle ale byla totálně dementní sračka bez jakékoli logiky, vysvětlení a vlastně všeho, co má dobrý film mít. V popisku je toho spousta, ale hodí se tam pouze Píčovina. 15% ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Chápu vítky, že druhá část filmu může být pro někoho nuda po bombastickém začátku a automobilové honičce, ale druhá polovina je naprosto podstatná k tomu, co se film snažil říct o hlavní postavě. A na to, že se víceméně "nic nedělo" to stále bylo neuvěřitelně zajímavé. To řečeno - asi nikdy neuděláte napínavý film o tom, jak je někdo zaseknutý v životě na jednom místě. Tohle je ale sakra blízko. Zkrátka mind game o smyslu života vesmíru a vůbec. A scéna s Bohem je úžasná. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Masaaki Yuasa v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)

Reklama

Reklama