Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní superintendant je po 25 letech bezchybné profesní kariéry na 4 dny zatčen odborem vnitřních záležitostí, načež je příslušným soudcem obviněn ze zločinného spolčení, obchodování s drogami, krádeže a zpronevěry. (mac000)

Recenze (3)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Marchal je záruka kvality a to i v televizních podmínkách. Opět je tu policejní drama, drsní policajti, balancující na hraně i za hranou zákona, krvelačná inspekce a příběh zlehka, ale svižně plynoucí. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Zatím mnou shlédnutý nejslabší O. Marchal . Laciný televizní lůk , nezáživné a mdlé drama o policejních obětních beráncích. ()

vencap36 

všechny recenze uživatele

Další kvalitní Marchal. Neokoukaný Wolkowitch jinak herci stejní jako v předešlých režisérových filmech. Catalifo mě zaujal už v Gang Story, a Figlarz to je opravdu hovado, toho potkat někdy v noci, tak to asi podruhý v životě nestihnu na mísu(asi po 30 letech). Konec trošku do anglickýho stylu, což mi né vždycky voní, ale tady jsem to přešel, Marchala mám prostě z té francouzské party nejraději, Belmondové s Delonama se už nerodí, tak je zapotřebí kvalitnějšího děje. ()

Reklama

Reklama