Reklama

Reklama

Na území žen

  • USA In the Land of Women (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nezapomeň na tu scénu, ve který ho začínající policajt vyhulí mafiánskýmu bossovi." Asi začnu psát scénáře k soft pornu, protože se jedná o žánr s vysokou sledovaností i prodejností a mám dost málo fantazie na to, abych kazil podstatu nějakým žvatláním. Průzkumem trhu jsem však zjistil, že scénáře u nás automaticky generuje počítač HAL 69, takže ve mně Carter nezíská konkurenci. To je asi dobře, protože o něj právě svedly boj matka s dvěma dcerkami a na to je potřeba být ve střehu. Já jsem moc nebyl, takže jsem se občas pousmál, chvílemi jsem si zdříml a brzy jsem zjistil, že je mi tak nějak jedno kdo, komu, s kým, za čími zády nebo za kolik. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tak Peggy Sue se nám vdává až zítra, u toho rozhodně nebudu, neb jedu zkoumat smog do Ostravy. Nezbylo než šáhnout do příbuzenské pomalu tlející čórky a ejhle, co na mě nakonec skrz DVD techniku problikalo...příjemné civilní herectví všech žen a jediného asi i posledního "pravého" chlapa, který už došel, jak s oblibou občas vtipkuju, nejspíš na okamžik slezl z plakátu. Dcerky se mi líbily obě, malá vtipná treperenda, velká krásně rozervaná a Meg konečně vypadla ze šablonky "potrhlé štístko". K tomu pěkné scenérie, běžné dialogy, obyčejné starosti a bábinka, která celé jejich pachtění hezky shrnula do několika (pře)zralých vět: "Carter, je mi 133 let. Celý život se tomu snažím přijít na kloub. A co bys řekl? Pořád nic." ()

Reklama

cab 

všechny recenze uživatele

Carter se stehuje za svoji babickou, aby utekl od vzpominek na nedavno nestastne skonceny vztah. Jako spisovatel hleda inspiraci a dostava se do spolecnosti rodinky, kde matka Sarah s kterou se seznamuje, proziva tezke obdobi a jeji dcery se museji vyrovnavat s necekane nadeslou situaci. Prumerne drama zaujme, ale nedostane se, jak se rika, pod kuzi. 55% ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Trochu se stydím za to, jak snadno mě tento vpravdě jednoduchý a prvoplánově napsaný cajdák získal na svou stranu, přičemž velkou zásluhu na tom mají kvalitní herci v čele s nadějným Adamem Brodym, fajn soundtrack a celková atmosféra. Tentokrát jsem se přes slabší scénář tomu sentimentu úplně neubránil. 60% ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Tohle není žádné extra dílo. Scénář je průměrný, občas zaškobrtne, herecké výkony a role jsou také takové mdlé (ale Stewart jako malá sestra Page byla skvělá), konec velmi decentní (což je možná spíše dobře). Ale přesto jsem tenhle kousek hodnotil lépe než by z předcházejících slov plynulo. To protože si mě nějakým neznámým způsobem získal. Možná zahrál na správnou strunu, možná ta nálada a myšlenka filmu. Takže úmyslně nadhodnocuji. Ale je to mé subjektivní hodnocení, mohu si to dovolit. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama