foto

Mark Pellegrino

  • nar. 9.4.1965 (52 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vlastním jménem Mark Ross Pellegrino se narodil 9.4.1965 v Los Angeles ve státě Kalifornia v USA. Jejo výška je 185 cm. Ve volném čase se věnuje mnoha sportům včetně bojových umění (Judo, kickbox, thajský box). Učí na Playhouse West a je vojenský veterán.

Mark hraje už od 80. let a znát ho budete pravděpodobně díky seriálovým rolím. Proslavil se poprvé v roce 2006 kde hrál v DEXTROVI exmanžela Rity. Poté byl Luciferem v SUPERNATURAL a také záhadnou postavou jménem Jacob v seriálu ZTRACENI. Hostoval také například v MENTALISTOVI, v kriminálce MIAMI, v PRISON BREAKU nebo z AKTECH X. V roce 2011 začal hrát jednu z hlavních postav v seriálu BEING HUMAN. Co se týče filmů, tak se objevil například ve filmu ČÍSLO 23 nebo BIG LEBOWSKI.

Pellegrino žije v Los Angeles s manželkou Tracy Aziz, nevlastní dcerou Tess a nevlastním synem jménem Míša.

lost815

Herecká filmografie

Filmy

2017 High Wire Act
2016 Strangers in a Strange Land
2013 Musíme odsud vypadnout
Pravda je jen slovo
2011 Bad Meat
Joint Body
Locke & Key (TV film)
2009 Americká aféra
Disappearing in America
2:13
2008 The Coverup
2007 Suspect (TV film)
23
2006 Caffeine
Po stopách 11. září (TV film)
2005 Capote
Ellie Parker
2004 Klíč k vraždě
Lovci pokladů
NYPD 2069 (TV film)
Pravidla boje
2003 Moving Alan
Štvanec
2002 Astronauts (TV film)
Ronnie
Treading Water
2001 Ellie Parker
Fault Lines
Monsters
Mulholland Drive
Řekni, že to tak není
2000 Certain Guys
Lost in the Pershing Point Hotel
Something Else
460 podezřelých
1999 Clubland
1998 Big Lebowski
Napiš si svou smrt
1997 Soul of the Avenger
Temple of Phenomenal Things, The
Útěk domů (TV film)
Útěk z vězení
Ztracený svět: Jurský park
1996 For Life or Death
Cherokee Kid (TV film)
1995 Little Surprises (TV film)
1994 Noční jezdec 2010 (TV film)
Trestanec F.T.W.
1993 Bank Robber
Na útěku za průšvihem
Půlnoční svědek
Ročník 61 (TV film)
1992 Smrtonosná zbraň 3
1991 Inside Out
Krvavá tvář velkoměsta
1990 Modlitba bruslařů
1989 Kladivo
Night Life
1988 What Price Victory (TV film)
1987 Osudná droga
Touha smrti 4: Tvrdý zákrok

TV seriály

2017 13 Reasons Why (TV seriál)
Tape 6, Side B (S01E12)
Tape 6, Side A (S01E11)
Tape 3, Side B (S01E06)
další epizody (4)
Lovci duchů (TV seriál)
All Along the Watchtower (S12E23)
There's Something About Mary (S12E21)
The Future (S12E19)
další epizody (7)
2016 Quantico (TV seriál)
Yes (S01E22)
Right (S01E21)
Fast (S01E19)
další epizody (4)
Lovci duchů (TV seriál)
Hell's Angel (S11E18)
The Devil in the Details (S11E10)
2015 Quantico (TV seriál)
Inside (S01E11)
Guilty (S01E09)
Over (S01E08)
další epizody (7)
The Returned (TV seriál)
Peter (E10)
Helen (E09)
Claire (E08)
další epizody (10)
Chicago P.D. (TV seriál)
Disco Bob (S02E12)
Lovci duchů (TV seriál)
O Brother, Where Art Thou? (S11E09)
2014 Cena za lidskost (TV seriál)
Too Far, Fast-Forward! (S04E09)
That Time of the Month (S04E02)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Nejdelší den (S01E17)
Domov (S01E15)
Cena za lidskost (TV seriál)
What's Blood Got to Do With It? (S03E06)
It's a Shame About Ray (S03E01)
2012 Revoluce (TV seriál)
Je to jen moje chyba (S01E10)
Bez milosti (S01E03)
Cena za lidskost (TV seriál)
Mama Said There'd Be Decades Like These (S02E06)
Grimm (TV seriál)
Bad Moon Rising (S02E03)
Lovci zločinců (TV seriál)
Til Death (S02E08)
Castle na zabití (TV seriál)
Případ lovce pokladů (S04E14)
Chuck (TV seriál)
Chuck a rozloučení (S05E13)
Lovci duchů (TV seriál)
The Born-Again Identity (S07E17)
Repo Man (S07E15)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
A Funny Thing Happened on the Way to Me Killing You (S01E13)
You're the One That I Haunt (S01E12)
Going Dutch (S01E11)
další epizody (10)
Lovci duchů (TV seriál)
Defending Your Life (S07E04)
The Girl Next Door (S07E03)
Hello, Cruel World (S07E02)
další epizody (4)
2010 Lovci duchů (TV seriál)
Swan Song (S05E22)
Hammer of the Gods (S05E19)
Ztraceni (TV seriál) - herec, a.z.
Pro co zemřeli (S06E16)
Přes moře (S06E15)
Navěky (S06E09)
další epizody (6)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
Abandon All Hope (S05E10)
Free to Be You and Me (S05E03)
Sympathy for the Devil (S05E01)
Ztraceni (TV seriál)
Incident - část 2 (S05E17)
Incident - část 1 (S05E16)
2008 Mentalista (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a tlustá paní (S02E07)
Útěk z vězení (TV seriál)
Nově rozdané karty (S04E14)
Vabank (S04E13)
Vražedná čísla (TV seriál)
Třicet šest hodin (S05E08)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Ono to žije (S02E01)
2006 Dexter (TV seriál)
Volání krve (S01E12)
S pravdou ven (S01E11)
Vidět rudě (S01E10)
další epizody (7)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 The Beast (TV seriál)
Zloději (TV seriál)
1999 Akta X (TV seriál)
Hlad (S07E03)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
1995 Deadly Games (TV seriál)
1994 Zmije (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Muži v klobouku (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lennon or McCartney

TV pořady

1989 Hulkmania 4 (TV pořad)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace