Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrente, bývalý policista, je zpět a v ještě lepší formě než dřív! Tentokrát zaujme roli bodyguarda a vypořádá se s ní po svém. Torrente sice ničím nepřipomíná klasické hrdiny, o to zábavnější však jeho počínání je! V komedii plné drsného humoru a vtipných hlášek, která nešetří nikoho. (oficiální text distributora)

Recenze (27)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Torrente je zpět, shodil pár kilo a je teď namakany jak cyp, všude samý sval....teda alespoň on si to o sobě myslí :) Co se od minulých dílů změnilo je snad jenom rozpočet, který musel být 2x větší než u obou předchozích dílů dohromady...ale pořád je to tlusté, upocené hovado, které se neštítí ojet sjetou holku svého "kamaráda", když zrovna spí (2x)...no tohodle chlápka si prostě nejde neoblíbit! ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Tak je to tady, 3 díl, sportovec Torrente je chudák vyhublej na kost až mi ho bylo líto! :-D Na jednu stranu několik nejlepších scén z celé série (hned ta úvodní v letadle mě skoro odepsala :D) - na druhou spousty vaty okolo. A já nevím jak hodnotit, protože kvalita po celý film křečovitě kolísá sem-tam. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

První ani druhý díl jsem neviděl, ale už z tohohle se dá poznat, o čem to zhruba je. Že to je ujetost nejhrubšího zrna, to už zde napsali ostatní, já jen dodám, že některé fóry byly téměř geniální (letadlo, Bůh, konec s Bushem) ale u některých jsem se mohl ukousat nudou. Takže, když jsem se místy bavil a místy nudil, je jasné, že průměrné hodnocení je v mém případě jasná volba. Nicméně si možná seženu první dva díly… uvidíme, kdy dostanu zase chuť na trochu ujetější zábavu… ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem viděl bouřlivákův třetí díl a mám z toho hroznou radost. Pravda, od prvního dílu se ledasco změnilo, ale podstata je jasná. Bouřlivák je úchylák, nesmírnej. Hrozně mě na filmu například mrzel fakt, že se Bouřlivák vydal do náručí velikášství a už třetí díl není tak mohutně temnej plnej propocený atmosféry. Bouřlivák už je v tomhle filmu vlastně vcelku fajn chlap, kterej akorát nadává kudy chodí. Pořád to ale dělá nesmírně stylově a třetí díl skutečně ukázal, že se vyplatilo na tohodle chlápka počkat. Hloupá ruka zákona už je totiž opravdový regulerní akční film s velkou porcí komedie. Tak akční, že Vám kolikrát z té akce vypadnou oči. Santiago Segura z Bouřliváka dokázal udělat zapamatování hodnou postavu a zajímalo by mě, jak na ní vzpomínají v rodném Španělsku. Já si například pamatuju, že když vyšel tenhle díl, objevila se na internetu například i počítačová hra. Bouřlivákův pot byl cítit prostě všude a jeho láska k fotbalu se tady taky nevytratila. Dokonce do filmu dodal takových filmových jmen, že se člověk až diví, jak je do filmu vůbec dokázal narvat. Udělal to ve velkém a i když je to trošku jiné a chybí tomu tuny potu, pořád to baví, a to je hlavní...jinak co se týče dabingu, mrzí mě, že se toho nechytli ti samí dabéři, co u jedničky. Tam to totiž bylo geniální a poslouchat, jak Bouřlivákovi řikaj Torrente mi nedokázalo přejít přes mozek. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Už jsem se dlouho takhle nezasmál. A scéna, na kterou nikdy nezapomenu??? Ta, kde na gauči spala kamarádova přítelkyně, prý panna... (ovšem byla to jasná feťačka a alkoholička), Torrente k ní přistoupil, stáhl ji kalhoty, šoupl ji ho tam a za 5 s se udělal. Feťačka se pak probudila a sáhla si tam a na ruce měla něco mazlavého a nechápala :-)....... umíral jsem smíchy ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Na závěr filmu je Torrente (Santiago Segura) pověřen ochranou v americkém Kapitolu. Nicméně následuje záběr, kdy je prezident Bush (Lee Lorentz) zavalen v Oválné pracovně, ta se však nachází v západním křídle Bílého domu a ne v Kapitolu, který je sídlem Kongresu. (KM Phoenix)

Reklama

Reklama