Reklama

Reklama

Mladý Thajec Kam se vydává na cestu do Austrálie, aby získal nazpět svého ukradeného slona. S pomocí vychytralého policejního detektiva brzy zjišťuje, že pachatelem je tajemná žena vlastnící obchod pojmenovaný Tom Yum Goong. V nerovném měření sil s mnoha protivníky se Kamovi hodí jeho vynikající bojové schopnosti. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (347)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Masakr. Pokud se vám alespoň trochu líbil Ong-Bak, tak tohle musíte vidět! Pokud máte rádi bojové filmy, ale nevíte, kdo je Tony Jaa, koukejte to rychle napravit! Co se týče 4 minutové scény v baráku, natočené bez jediného střihu, nemám slov! Film se snaží být "filmovější", lepší i po úmělecké stránce, jestli se to tak dá říct, a v podstatě se mu to daří, jenže to stejně vyznívá tak trochu trapně. Nicméně není třeba se bát, naprosto brutálních bitek je tu dostatek. A že je tu víc zdůraznovanej příběh? Mě to nevadí. Skvěle se na to koukalo, i když pro příště asi budu nebitkové scény přetáčet:) Tenhle film na mě měl menší dopad než Ong-Bak, čistě proto, že už jsem věděl, co čekat. Ale stejně, můj obdiv k Tonymu Jaa ještě mnohonásobně vzrostl! Tony Jaa je nový Bruce Lee:) Ale měl by trochu zamakat na štýlu, přecejen Brucova žlutá kombinéza z Hry smrti versus Tonyho červený šátek..? ehm ehm.. PS: Co ty dva strašně špatně udělaný digitální záběry se slonem v Sydney?? ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

K akčním filmům komentáře většinou nepíšu, ale tady musim udělat výjimku. The Protector je totiž vážně nářez! Chvíli sice trvá, než se to rozjede, občas to ke všemu sklouzává do komedie, ale prim tu samozřejmě hraje do detailu vytříbená choreografie bojových umění. Je až k neuvěření, že Tony Jaa opět překonává sám sebe. Co tady Tony zase předvádí, jde mimo lidské chápání. Mezi vrcholné momenty určitě patří čtyřminutová scéna, kdy hrdina neskutečným způsobem vymlátí celý čtyřpatrový hotel a to bez jediného střihu! Tony Jaa to tu řeže hlava nehlava a je schopen udělat cokoliv, jen aby našel svého slona. No a samozřejmě závěrečný boj jednoho proti všem. Zde Tonyho popadne naprostý amok a drtivé většině nepřátel zpřeláme ruce, nohy i páteře, a do toho se vypořádá s třemi gorilami v čele s Nathanem Jonesem. A přesně tak, jak to máme rádi: rychle, tvrdě, neúprosně. ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

Ong-bak 2 - bigger, louder, uncut :-) . Kvalita filmu ako celku je este horsia ako u Ong-baku (ledva za 3*), ale najdolezitejsie je to, ze bojove sceny podstupili vykonostny up-grade. Tak preco potom tych vyslednych 5*? Ta 4* je za to, ze vo filme sa celkovo hovori styrmi druhmi jazykov :-) a spolu s May sme to videli na azijskom kontinente, v azijskom kine s pravym azijskym publikom. Nezabudnutelne. A 5* je za vskutku nesmrtelny zazitok - ako sa na spravnu slavnostnu predpremieru patri, film prisla uviest samotna hlavna hviezda - Tony Jaa (pre pravovernych vyznavacov jeho skutocneho mena inymi slovami Phanom Yeerum). Nielenze som si s nim tleskol, ale May ma od neho aj podpis so srdieckom ako i video a viacere fotky. A na taky zazitok je aj 5* malo... :-) ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Až uvidíte někdy nějakého thajce, tak mu prosim pěkně nešahejte na jeho domácího mazlíčka. Tony Jaa má velkého mazlíčka. Má slona. A když mu ho ukradnou tak ho to fakt hodně nasere. Po romantickém dvacetimunutovem úvodu, kdy všichni jezdí na slonech, objímají slony, starají se o slony a provádějí podobné blaholibé činnosti to přijde. Tony jde svému mazlíčkovi koupit na trh obojek a mezitím mu jej ukradnou a převezou na salám do Sydney. Tony se nasere a jede tam taky a pak pořád všechny mlátí a mlátí. Jenomže je to dost stereotypní. Krom jedné scény s čluny jde pořád dokolečka o to samé. Pravda Tony se dobře ohání, ale to nestačí. A navíc ten příběh! Jéjej. Možná to nějaký příběh původně mělo. Ale po přestříhání pro evropského diváke se z Protectora stává jeden velký ajntopf. Doporučuju jen fanouškům Tony Jaa a milovníkum šál. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

O něco povedenejší než jednička. Děj sice zase vůbec nedává smysl, ale řežba je to festovní. Škoda jenom, že Tony Jaa vedle toho, že je nadprůměrnej masakrátor je i opravdu velmi špatnej herec. Ne že by to zase u takovýho druhu filmu bylo až tak potřeba, ale místy je to tak hloupý až to fakt bije do očí.50% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • První thajský film, který se v USA umístil v Top 10 během otevíracího víkendu, a to na 4 místě. (HellFire)
  • Otec Tonyho Jaa se objeví ve scéně se Songkranem; dabler Jackieho Chana na letišti, jako pocta Jaaovu idolu; a thajská rocková hvězda Sek Loso se na chvíli objeví v popředí, kdy pije energetický nápoj vlastní značky. (HellFire)

Související novinky

Tony Jaa sa vracia

Tony Jaa sa vracia

05.08.2005

V thajskom akčnom filme Ong-Bak sa dovtedy neznámy borec Tony Jaa predviedol v plnej sile, film sa stal veľkým hitom vo viacerých kútoch sveta (a dotiahol to dokonca aj do našich kín) a Tonyho začali… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno