Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

H34D 

všechny recenze uživatele

Tři klasické díly South Parku, které spojuje jednotný příběh boje o jakýsi svět představ. Humor je jako vždy drsný, South Park sprostými slovy nešetří a divák, který si nehraje na přehnaného inteligenta, se jednozančně bude bavit. Velice povedené byly narážky na filmové režiséry Shaymalana, Baye a Gibsona, ale jinak Imaginationland ničím nevyčnívá nad ostatní díly, proto hodnotím stejně... "Kyle, i swear, before this day is over, you will suck my balls" 7/10 ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

Peklo na Zemi to sice není, ale přesto je to South Park v plné formě tak, jak ho máme rádi.. nacpat do jednoho filmu Shyamalana, Baye a Gibsona, Ježíše, Santu, Vetřelce, Predátora, Pepka námořníka, Aslana z Letopisů Narnie, zvířátka z Bambiho, Luka Skywalkera, Dia, Snarfa, Freddyho Kruegera, Ronalda McDonalda, Morphea, Darth Maula, Mickey Mouse, Gandalfa a v neposlední řadě Lidoprasomedvěda ..a mnoho dalších.. to umí zkrátka jenom Trey Parker a Matt Stone :) ()

Reklama

Snipsley 

všechny recenze uživatele

Jedná se o další sprosťárnu, je to ale podané tak inteligentnám způsobem, že tohle je prostě skvost. Jde o úplně imaginární svět obestřen tolika narážkami a filmovými postavami i herci, že některé hlášky jsou fakt paráda. Those aren't ideas, those are special effects! - I... don't understand the differents. Micheal Bay rulez :) ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější South Park, jakej jsem kdy viděl. Parodie na Hvězdné války, Hvězdnou bránu, Pána prstenů a další filmy. Setkáte se zde s Lukem Skywalkerem, Gandalfem, Aslanem, Wonder Woman, Frankensteinem, Freddie Krugerem, Melem Gibsonem, který si kroutí bradavkami, Kurtem Russelem a vánočními znásilňujícími veverkami, které shání po lese AIDS. Totální mazec. A nakonec vše dobře dopadlo i pro Cartmanovy koule ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

O hodně slabší než jiné díly z doby, kdy to natočili. Přesto z nějakého důvodu jsou tyhle jedny z nejoblíbenějších. Jasně, chápu, toto navazuje na opravdu mnohé epizody předtím, ale kdo nemá tolik nakoukáno, nemusí pochopit mnohé vtipy. A i ty jsou spíš recyklačkou z těch originálních dílů, jinak se asi spoléhá na to, že to Butters, zápletka s Cartmanem a Kylem a spousta fiktivních postav ze všeho možného utáhnou samy o sobě. Český dabing těchto dílů je z Fandy a ne z HBO (ten byl do šesté série), kde byl mizerný, takže to považuju za plus (až samozřejmě na Ala Gora - I am super duper cereal jako narážka na 'incident' u Oprah Winfrey se asi do češtiny nějak kvalitně přeložit nemůže). Kenny byl už byl v těchto sériích víceméně upozaděn, je jen v první části a asi neprohodí ani jedno zamumlání, to ale zase tolik nevadí. Ale tohle opravdu plánovali jako celovečerák do kin?? Díky, pánové Parkere a Stone, že jste si to rozmysleli a mohli jste natáčet skvělé díly dalších pár let. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama