Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

ganz 

všechny recenze uživatele

Pokud shlédnete v rámci 11. serie a nebudete hodnotit jako celovečerák, určitě se pobavíte. Každopádně většině dílů z jedenáctky to nesahá ani po paty. např-Lice Capades, Night of the living homeless, More crap a především Guitar Queer-o. Každopádně cartmanova linie byla luxusní(its not just victory for me but fow whole justice system...and my balls) a roznesení Bayie mě vážně dostalo( a musel jsem souhlasit(: ) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Obrovský překvapení, protože Imaginationland je ještě lepší, než muzikálovej celovečerák. Kromě hollywoodských celebrit jako jsou Shyamalan, Michael Bay, Mel Gibson ("Řikejte si o tom Gibsonovi co chcete, ale ten parchant zná strukturu příběhu") nebo Kurt Russell (jeho znásilní lesní zvířátka), jsou tu hlavně postavičky z nespočtu fantasy a hororových sérií, že divákovo oko nemůže prakticky stíhat: Gandalf, Luke Skywalker, Aslan, Carnage, Dracula, Frankensteinovo monstrum, Vetřelec, Predátor, Jason Voorhees, Freddy Krueger, Pinhead, Gremlin... and many more. A jelikož se jedná o tři těsně navazující díly, tak tohle je jasně ta největší a nejlepší trilogie všech dob! :) ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

South Park: Imaginationland je neutuchající přehlídkou bláznivého humoru a neuvěřitelných situací, z nichž zcela dominantně vyčnívá Cartmanova cesta kvůli jeho suchým koulím. Už jen tohle by Vám mělo napovědět, jak moc zábavná jízda tento další celovečerní počin je! „Thank you, Your Honor. This isn't a victory for me. This is a victory for the justice system...and my balls.“ ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec Cartmanovy koule byly úspěšně vylízány, Kurt Russell s Pepkem námořníkem řádně znásilněni lesními zvířátky a Ježíš s M60 spolu se Santou seřezali všechny zlý představy včele s mědvědoprasočlověkem, Fredy Krugerem, Pinheadem a Jasonem Voorheesem. Prostě vše jak má být + dokonalý "camea" Michaela Baye, Shyamalana a Mela Gibsona ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Srovnavat tohle s Peklem na zemi moc nejde, precejen je tady videt, ze se jen jedna o tri spojeny dily serialu, nicmene napad na risi predstav je perfektni, je tu sparodovanejch spousta filmu a cely to je solidni masakr. A do toho vseho tu je mozna jeste zabavnejsi linie s lizanim Cartmanovo kouli, ty jeho pripravy na lizani byly naprosto brutalni. Opet po case perfektni 2D animovanej "film". ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama