Reklama

Reklama

Tichá zuřivost

  • Česko Tajemná obluda (neoficiální název) (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Šerif se snaží zastavit vražedné řádění němého vraždícího maniaka, který má následkem dlouholetých lékařských experimentů schopnost sám sebe léčit. (Filmbox)

Videa (1)

TV spot

Recenze (47)

castor 

všechny recenze uživatele

Dáma si nejprve vykřičí ránu sekyrou do vlastního těla, aby se následně mohl šerif Chuck Norris utkat s tichým zabijákem, který po přetržení pout uniká, aby z něho ostatní kolegové udělali cedník (Brian Libby tak či onak slušný). Prakticky mrtvý se dostává na sál v podivné nemocnici, která provádí výzkum molekulární medicíny. A co když dají psychicky nevyrovnanému pacientovi experimentální látku? Wow. Režisér Michael Miller, který později změknul u srdceryvných látek spisovatelky Danielle Steel, nechává Chucka s přihlouplým výrazem sem tam někoho kopnout otočkou do břicha, ale vesměs předkládá hysterické herecké výkony a vleklé nenápadité scény. Moc úderů klaďas Chuck nakonec ani nerozdá, spíš se všemožně snaží zastavit řádění nepřemožitelného maniaka. Ten přežije pád z okna domu i výbuch auta, takže nakonec Chuckovy hbité údery budou přeci jenom potřeba. A navíc všechno umocňuje pološílený dabing. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

K právě probíhajícímu trestnému činu přijíždí šerif Dan Stevens (Chuck Norris), aby zneškodil Johna Kirbyho (Brian Libby), který chladnokrevně zmařil dva lidské životy. Po zatčení se Kirby pokusí o útěk a je několikrát postřelen a v kritickém stavu odvezen do nemocnice. Doktoři na něm v tajném experimentu vyzkouší regenerující sérum a stává se z něho "nezranitelný" psychopatický zabiják... Chuck Norris má ve filmu tři soubojové scény a docela se povedla ta, kde posílá svého zástupce Charlieho (Stephen Furst) pro posily a mezitím srovná do latě celý bar plný motorkářů. Chuckův syn Mike dělal na filmu jako asistent produkce a bratr Aaron jako koordinátor kaskadérů, kaskadér a spolupracovník producenta. ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

Absolutně zapadlý horrorový masterpiece. Naprosto mě zaráží, že SILENT RAGE nemá zhruba dvacet pokračování, protože postava vraždícího nepřemožitelného quazi-zombie maniaka patří mezi jedny z nejděsivějších slasherových dranžíráků evr. U spousty scén jsem sral strachy, k tomu ještě výborný synťákový soundtrack Petera Bernsteina. Chucka Norrise neřeště, ten tu stojí stejně za hovno jako ve zbytku svoji filmografie. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris vs. nesmrtelný neuvěřitelně nesympatický hovado. Jo je to prdel i když je to možná až moc zdlouhavý. Každopádně já jsem si u filmu dokonale odpočinul a bavil jsem se. Norris v jeho začátcích dokázal celkově dobře nakopávat prdele a tady to celkem ukazuje. Hlavní hajzl kromě začátku(mimochodem celkem drsná scéna)se moc neukazuje. Hodně příjemný film který mě celkem překvapil. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris v umírněné formě pronásleduje nezničitelného zabijáka, který má díky lékařským experimentům schopnosti Wolverina. I když se sází především na atmosféru, ale to hlavně ve druhé části, kdy jsou naháněčky po ústavu, Chuck, aby nevyšel ze cviku, vykydlí bar plný dementních motorkářů. Alison, s níž po letech znovu naváže vztah, umí ze všeho nejlépe koukat s otevřenou pusou a ječet. Navzdory Ripleyové jsou v této době ženy především vyděšené oběti, brzy ale na plátno vtrhne Cynthia Rothrocková a ukáže mužům, zač je toho loket. Oddechová jednohubka nijak nevybočující z produkce 80. let. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Chuckův syn Mike pracoval na filmu jako asistent produkce a bratr Aaron jako koordinátor kaskadérů, kaskadér a spolupracovník producenta. (Rominator)

Reklama

Reklama