Reklama

Reklama

Tichá zuřivost

  • Česko Tajemná obluda (neoficiální název) (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Šerif se snaží zastavit vražedné řádění němého vraždícího maniaka, který má následkem dlouholetých lékařských experimentů schopnost sám sebe léčit. (Filmbox)

Videa (1)

TV spot

Recenze (47)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To je poprvé co jsem měl možnost vidět Chucka Norrise v hororovém kousku a kupodivu opět nezklamal. Hlavní předností však tento herec projevil hlavně při bojových scénách, kde je jako doma. Opět se můžeme těšit na boj jednoho proti patnácti a všichni víme, jak to vždycky dopadne. Začátek snímku mě příjemně navnadil, protože herec Brian Libby vypadá jako psychopat už od pohledu a já si jeho vražedné šílenství doslova vychutnával. Hlavně začátek filmu se mi líbil asi nejvíc. protože čím více se blížil konec, tím se z toho začala stávat jakási komedie, kdy tvůrci nevěděli jak to všechno mají ukončit. I tak jsem však s touhle průměrnou podívanou spokojený. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris vs. terminátor v ľudskej podobe. Aj keď sa dočkáme majstrových legendárnych otočiek, nejde o klasickú norrisovku plnú over the top hrdinstva hlavného predstaviteľa. V akcii je to o niečo krotkejšie, stavilo sa viac na napätie. Ak už máte po krk stále toho istého buldozéra Chucka a uvítate zmenu, skúste práve SILENT RAGE. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Dáma si nejprve vykřičí ránu sekyrou do vlastního těla, aby se následně mohl šerif Chuck Norris utkat s tichým zabijákem, který po přetržení pout uniká, aby z něho ostatní kolegové udělali cedník (Brian Libby tak či onak slušný). Prakticky mrtvý se dostává na sál v podivné nemocnici, která provádí výzkum molekulární medicíny. A co když dají psychicky nevyrovnanému pacientovi experimentální látku? Wow. Režisér Michael Miller, který později změknul u srdceryvných látek spisovatelky Danielle Steel, nechává Chucka s přihlouplým výrazem sem tam někoho kopnout otočkou do břicha, ale vesměs předkládá hysterické herecké výkony a vleklé nenápadité scény. Moc úderů klaďas Chuck nakonec ani nerozdá, spíš se všemožně snaží zastavit řádění nepřemožitelného maniaka. Ten přežije pád z okna domu i výbuch auta, takže nakonec Chuckovy hbité údery budou přeci jenom potřeba. A navíc všechno umocňuje pološílený dabing. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Chlap musí mať svoje heslo.“ Miestami takmer až horor (a pekne drsný), inokedy buddy komédia s tomu odpovedajúcimi hláškami („Toto do životopisu nepôjde.“) a dialógmi („Ešte sme spolu neskončili:“ – „Radšej áno.“). Myslel som si, že neporaziteľne nezničiteľný Chuck Norris bude WTF, ale nakoniec hladko a sympaticky do toho celého zapadol. Negatívne vnímam príšerne hysterické ženské postavy; od istej chvíle som mal po krk ich ustavičného vrieskania a začal som z neho byť hnusne nervózny. Alibisticky dávam 60%, vôbec neviem, čo mám s takýmto filmom robiť a ako ho brať/vnímať. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Od začátku je jasné, kdo je tu šerif, a tak tedy jak jinak než slušná chuckovina. Norris se nikdy nestal ani špatným hercem, on prostě ve svých filmech je a berte nebo nechte být.  Bít se umí a pokud se scenárista jo snaží, tak je z jeho bytí na plátně i koukatelný film. A tenhle umírněný horor má povedená místa. Všechno s Chuckem, kde  nemluví pěstma a nohama si de facto škrtněte, není toho bohužel zase tak málo, jak bych chtěl, ale přežít se to dá.  Ojedinělá kydlovačka v baru, protože jinak ten film o bojovém umění samozřejmě není,  je ale dokonalá a pro žánrové fanoušky povinnost.  Scény s nezničitelným zabijákem (bez Chucka) jsou pak ale báječné, plné napětí a místy i hrozivého ticha, což mne tedy osobně příjemně překvapilo.  Tři bez uzardění, ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Chuckův syn Mike pracoval na filmu jako asistent produkce a bratr Aaron jako koordinátor kaskadérů, kaskadér a spolupracovník producenta. (Rominator)

Reklama

Reklama