Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brooke a Gary se do sebe zamilovali a koupili si byt, ve kterém chtěli žít šťastně až do smrti. Mohli by, kdyby se záhy nezačali nenávidět. Záminkou pro ukončení jejich společného života se stala jedna z mnoha banálních partnerských hádek. Problémem je, že nádherný byt, který si pořídili, patří oběma a ani jeden se z něj nechce vystěhovat. Když jejich hádky dosáhnou vrcholu, přítel jim doporučí, aby byt prodali. Uplyne pár měsíců po rozchodu a oba se náhodou setkají na ulici. Vymění si pár zdvořilostních frází a opět se rozcházejí. Jejich pohledy se střetávají a lehké úsměvy v jejich tvářích hovoří za vše - vzájemná náklonnost ještě nevyprchala. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (363)

lillien 

všechny recenze uživatele

Vztahové komedie o rozchodu jsou vždycky zábavnější, než romantické kýče o tom, jak se dva našli, aby se samou láskou ucvrlikali k svatbě a ošatce uchechtaných mimin. Samozřejmě, že toto nelze ani vzdáleně přirovnávat k brilantně mrazivým Roseovým. Už jen proto, že je tam v závěru patrná trochu moc okatá snaha o jakýsi laskavý smír , nicméně potěšilo mě narušení tradičního klišé, kdy se dva partneři trochu pohlásí, pozahýbají, aby si pak v závěrečném plačtivém happyendu zase padli do náruče jako osudová siamčata. Tohoto medu nás naštěstí tvůrci ušetřili, takže až na stagnující poslední třetinu se to rozhodně dá skousnout jako vcelku zdařilá oddechovka. Vaughn udržuje snesitelneou úroveň humoru, Anistonka je tak nějak na dekoraci, ale jako pár jsou celkem uvěřitelní. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo vynikající. Nádherná Jennifer Aniston a velmi vtipný Vince Vaughn. Je to sice vykrádačka války Roseových, ale čert to vem, tyhle partnerské trable mě nikdy ve filmu neomrzí a zde jsem se nespočetně krát přistihl válet se smíchy na zemi. Jisté situace jsou vygradovány a vymyšleny perfektně a chybí kousek, abych hodnotil zlatem. 80% ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jon Brion: 1. Crazy Little Thing Called Love - Dwight Yoakam ,2. Who Loves You Baby - Telly Savalas ,3. Story of My Life - Social Distortion ,4. The Break-Up Theme - Jon Brion ,5. Timebomb - Old 97's ,6. Boogie Nights - John Michal Higgins/Sumphony of Guys ,7. Ay Cosita Linda - Perez Prado ,8. 26 - Shawn Lee ,9. It's Only a Paper Moon - Ella Fitzgerald ,10. Mirror - Jon Brion ,11. Time - Rich Jacques ,12. La Vem a Baiana - Jussara Silviera ,13. I Can See Clearly Now - Johnny Nash ,14. Rainbow Connection - John Michal Higgins/Sumphony of Guys, ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

U podobných filmů mám pocit, že jsou zbytečné, protože všechno už bylo ve Válce Roseových. Rozchod je ale přeci jenom trošku jiný v tom, že pojmenovává zcela reálné problémy nadpoloviční většiny partnerských, a do určité míry i rodinných, vztahů a stavů. Žel Bohu jsem se v mnohých věcech našel a teď nevím, jestli je to z hlediska hodnocení filmu pozitivní či negativní. 60% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem teda neco trochu jinyho, film tak trochu nevi, co vlastne chce bejt. Na jednu stranu tu je flakac Vaughn, kterej spolu se svejma kamaradickama hazi hlasky, objednava stripterky a pari GTA, na druhou stranu tu je romantika. Oba se vlastne porad milujou, i kdyz si obcas udelaj nejakej ten naschval, vlastne chtej bejt spolu. Takze ve vysledku to moc nefunguje ani jako nejaka dojemna romantika, protoze to obcas narusujou nejaky Vaughnovo uchylarny, na druhou stranu to ale neni zadna uzasna komedie, na to se tu clovek zasmeje jen parkrat. A konec je takovej rozpacitej. Aspon, ze Aniston to jeste furt docela slusi a Vaughn si svoji roli viditelne uziva, takze se to da skouknout v pohode a clovek se jeste docela pobavi. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (10)

  • Vince Vaughn musel kvůli roli zhubnout 13 kilogramů. (imro)
  • Gary (Vince Vaughn) si ve filmu hraje s PlayStation 2 a jeho oblíbené kousky jsou následující: Grand Theft Auto: San Andreas, Fight Night: Round 3 a Madden NFL 2006. (imro)
  • Přestože Jennifer Aniston a Vince Vaughn hráli rozhádaný pár, během natáčení se naopak dali dohromady. Románek jim ale dlouho nevydržel. (xjane)

Reklama

Reklama