Reklama

Reklama

VOD (1)

Teenagerův notebook infikoval virus, který ho postavil před nelehkou volbu: vykonat rozkazy, které mu chodí v SMS, nebo riskovat odhalení jeho intimních tajemství. (Netflix)

Recenze (117)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám slov. Stejně jako v první epizodě celého seriálu se i zde podíváme na téma vyděračství, ale zase z úplně jiného pohledu, ale s rukopisem Black Mirror. V tomto případě bude mít konec ale mnohem větší dopad. Skvělé herecké výkony samozřejmostí (Bronn of the fucking Blackwater potěšil), přesah také, zatím nejlepší epizoda této série. ()

Karbos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak si to shrneme, někdo vás natočí při autoerotice vy mu hned pošlete svoje číslo, utečete z práce vykradete banku a pak se pokusíte o sebevraždu a následně umlátíte chlapa k smrti WTF ?:D přemíra snahy šokovat je tu tak absurdní že i když se to snaží tvářit strašně drsně a reálně , zvrhává se to v parodii sama sebe. Buď se měli scénáristi spokojit s reálnějšími kontůrami a odvést s nimi lepší práci a nebo se to nemají snažit prodat jako autentickou reálnou situaci, která může potkat každého z nás :) ** *IDEOLOGICKÉ ZAMĚŘENÍ: 3/10 MÍRA ZÁVADOVOSTI: 4/10 viz profil ()

Reklama

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidím zde až přílišnou orientaci na výsledný efekt, čemuž je bohužel podřízen i samotný scénář. Pochybuji například, že v dnešní době stále existuje dospělý svéprávný jedinec, který není s to vědět, že nepřelepená webkamera na notebooku poskytuje agentům CIA ničím nerušený pohled do našeho soukromí. A mimo jiné i vydírajícím crackerům, kterým z logiky věci nemůžeme za (ne)jistotu mlčenlivosti nikdy nabídnout více, než kolik je v sázce. Konfrontace postav s předloženými dilematy tak bez ohledu na vypjatost dané situace v závěru postrádala psychologickou věrohodnost. Tleskám finálnímu vytrolení, ale přesto jsou z toho "pouze" čtyři hvězdy. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborné, poučné, vďaka záverečnému rozuzleniu, nevšedne "kruté". Nuž ale, rovnako ako nie je maľba ako maľba, či spev ako spev, ani inšpirácia v podobe "onanie", by mala byť v rámci medzí zákona, či? Mimochodom, už desaťročia starý frk je pravdou do neba voľajúcou, a to: "kto tvrdí, že si nikdy nehonil, honí si dodnes" ;) ()

zamukooo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda se mi hodnotí dost těžko. Na jednu stranu nenudí, má gradaci, dobré rozuzlení… jenže je to celé tak přitažené za vlasy, že to ve výsledku působí, že scénář asi psal někdo zhulený nebo s 5 promile. Ten kluk sice byl úchyl, ale tohle si nezasloužil. Nebo snad ano? No pokud je někdo tak hloupý, že věří vyděračům, že dané video nezveřejní, a začne tančit, jak oni pískají, tak snad i zaslouží. A ke komentářům… jsem jediná, kdo si nemusí přelepovat webkameru? Můj počítač má záklopku, aby webkamera byla schovaná. Tj. člověk ji musí vysunout nahoru, když ji chce použít. Jediné negativum je, že někdy zapomenu a když už chci mít po sto letech videohovor, divím se, že mi webkamera nefunguje. :D I když v mém případě by hackeři viděli akorát to, jak se cpu sušenkama. Zpět k příběhu. Nepředpokládám, že by někdo vydíral úplně obyčejného člověka... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Skladba hraná na konci tejto epizódy je „Exit Music for a Film“ od Radiohead. Pôvodne bola skomponovaná pre film Rómeo a Júlia (1996) a je jednou z najpopulárnejších skladieb na soundtracku tohto filmu. (Arsenal83)
  • Po epizodě Národní hymna (2011) jde o druhou epizodu, ve které se objevují pouze technologie ze současnosti. (hansel97)

Reklama

Reklama