Reklama

Reklama

Je rok 1987 a nesmělá mladá žena se v přímořském městě setkává s dívkou, která se umí bavit. Vzniká mezi nimi pouto, které jako by neomezovaly zákony času a prostoru. (Netflix)

Recenze (148)

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bolo by úžasné, keby sa každému podarilo naplniť svoj život svojim osobným San Juniperom. No a keďže sa to bohužiaľ každému nepodarí a ja verím na druhé šance, nezostáva nič iné ako si priať, že zrovna dej tejto epizódy BM sa jedného dňa naplní. Lepšieho adepta na realizáciu snáď už v seriály ani nenájdete. P.S. 80tky sú moja závislosť. ()

poppy75 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

z tretej serie som bola mierne sklamana-potom prislo toto...spociatku nechapacka-ale absolutny zaver bol uuuuzasny...vacsinu zivota si myslim,ze sme tu preto,aby sme zbierali spomienky, vyberali si zo sveta to dobre,a z tych malych dielov vystavali svoj vlastny svet po smrti...a tu nam niekto tento raj ponukol...ale-tiez vas vydesil ten trojuholnik s ocami uplne v zavere,ktory sa hrozivo objavil?sice nam stroje nechaju vedomie stale ,,zit"-je to vsak diablova pasca,tento raj?... ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolútne odlišné, ako všetky epizódy doposiaľ vzhliadnuté. Neskutočný nápad, ktorý ma spočiatku nijak mimoriadne nechytil, pričom plnohodnotne si ma získal až takmer samotným záverom, keď človeku došla tá dokonalá pointa. Na záver sa “trošku” obujem do “robotníkov” tejto “stránky”. Ešte že mi ani vo sne nepadlo, čítať obsah. Tí, ktorí pracujú na chode “ČSFD” by však mohli vedieť, že mnohí z nás napriek tomu, že milujú čokoľvek sfilmované, rozhodne nechcú poznať myšlienku či dokonca rozuzlenie ešte skôr, ako vôbec po niečom siahnu, pričom idiotom nie je ten, čo pošle obsah plný spoilerov, ale ten, čo ho “schváli”. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výrazně jiná epizoda, která jako by se do Black Mirror zatoulala omylem z The Twilight Zone. Což samozřejmě není špatně, zvlášť když jde o natolik dobrý i emocionálně silný díl a když důstojný nástupce Soumračné zóny aktuálně již pěkně dlouho žádný není, ale přeci jen mezi ostatní stylem, zaměřením a ostatně i sdělením nezapadá. Nerad bych, aby se z Black Mirror časem stala pouze platforma pro uvádění "jakýchkoli povídek" (ne že by to byl případ přímo této epizody). Přesto podmanivý mix melancholie a optimismu s tak akorát přesně trefeným znepokojivým chuťovým ocáskem v závěru. Jedinou chybou je výstavba, která je od počátku trochu moc okatě průhledná. Každopádně zřejmě není náhoda, že to natočil zrovna Harris, autor epizody Be Right Back, která na téma smrti a odcházení nahlížela pohled zpola vypité sklenice zatímco zde spíše zpola plné. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Život je krásny tým, že raz skončí. Čo keby ste však mali možnosť ako to obísť, viac nepoviem lebo by som prezradil základnú pointu. Koniec sa mi veľmi nepáčil, vzhľadom k príbehu by som si to predstavoval inak. SPOILER: Takže 49 ročný vzťah, dcéra a namiesto šance vidieť ich znova, si vybrala nezbedné dobrodružstvo so svojou lesbickou kamoškou... Manžel sa musel hrobe obracať. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (15)

  • Každá skladba prehraná v epizóde nejako súvisí s dejom. (Arsenal83)
  • Tvůrce seriálu Charlie Brooker si myslí, že epizoda má nejšťastnější konec, jaký mohla mít, i přesto, že někdo může říct, že se jedná o smutný konec. (griph)

Reklama

Reklama