Reklama

Reklama

Je rok 1987 a nesmělá mladá žena se v přímořském městě setkává s dívkou, která se umí bavit. Vzniká mezi nimi pouto, které jako by neomezovaly zákony času a prostoru. (Netflix)

Recenze (147)

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět smrt, truchlení, zálohování. LGBT friendly :) Mám tendenci se virtuálního života zastávat, protože nejsem pozitivista. Svým způsobem není nic samo o sobě, vše je jen virtuální. Jediné, co je opravdové, jsou naše pocity. A je jedno, na základě čeho je zažíváme, ke komu je cítíme. Kde končí člověk? Na konci svého prstu? Tam, kam dohlédne jeho zrak? Tam, kam dolétne jeho myšlenka? ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Něco mezi třema a čtyřma hvězdičkama. Ze začátku mi to přišlo všechno takové nemastné neslané, i když jsem si několikrát přečetla obsah, stejně mi trvalo asi 30 minut než mi konečně došlo, co se to tam vlastně vůbec děje. Stopáž mi přišla zbytečně dlouhá, ze začátku šlo pouze o "romantické" seznamování, což mě nijak zvlášť nebere. Závěr sice hezký, ale na mě to bylo prostě moc přeslazená. Taková sci-fi romanťárna ... ()

Reklama

Nykrous 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Masterpiece. To jak se to ze začátku zdá jako obyčejný příběh, u kterého se tak nevinně objevují věci, kterým nerozumím a pomalu to graduje až do fáze, kdy se celý příběh převrací vzhůru nohama a přelíná se to s mým postupným uvědoměním všech nesrovnalostí a maličkostí, na které se odkazovalo předtím, je fakt neskutečné. Následná katarze po plném pochopení a euforické finále jen upevnily mé pocity z celého díla. 10/10 ()

fallanga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejslabší episoda z celého BM. Za prvé, nejde o žádnou temnou budoucnost, ani o žádnou temnou verzi reality. V tomto díle ve skutečnosti technologie prospívají lidem a ač jsem čekal na nějaký zvrat, který by ukázal jak je celý svět zvrácený, tak nenastal. A za druhé, něco podobného jsem už viděl v SAO a to snižuje výsledný dojem. BM bylo vždy originální, tohle zase tak moc není. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujímavá myšlienka o možnosti nahrať si svoju identitu a vedomie do cloudu a po smrti žiť večne. Škoda však, že jednotlivé skoky postáv do jednotlivých období neboli o čosi lepšie spracované, aj keď záverečná pesnička vystihla celú epizódu. Heaven is a place on Earth. To vkladanie lesbických párov do každého seriálu či filmu začína vyznievať až príliš sílene. Potešili upútavky na kinopremiéry v kine vo virtuálnom mestečku San Junipero. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (15)

  • Jeden z nápadů byl, že Kelly (Gugu Mbatha-Raw) navštíví školku v San Juniperu plnou mrtvých dětí, avšak nápad neprošel, jelikož byl na příběh až příliš smutný. (griph)
  • Každá skladba prehraná v epizóde nejako súvisí s dejom. (Arsenal83)

Reklama

Reklama