Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svobodná matka Marie se strachuje o bezpečnost své dcery, a tak se rozhodne vyzkoušet supermoderní zařízení, které bude sledovat, kde právě je – a spoustu dalších věcí. (Netflix)

Recenze (88)

Franc1s 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super námět, jak rodiče chtějí své děti na každém kroku kontrolovat, určovat co smí vidět a nevidět, prostě až moc přehnaná rodičovská starostlivost. Tady vyobrazeno pomocí jedné tech.vychytávky. Příběh nijak moc nepřekvapil, prostě jsem tušil, že musí přijít to a to, jen jsem čekal kdy. Rozhodně bych to pustil všem bláznivým matkám, ať se vzpamatujou..7/10 ()

Milky. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu přehnané a silně předvídatelné, ale jako varování to funguje dobře. Vždyť už teď to celkem začíná s různými hlídacími službami, zjišťování polohy telefonu dítěte a tak dále. Člověk si říká jak se mohlo lidstvo vůbec vyvinout bez všech těch pičovin a technologických pomocníčků. Úplně normálně, zdravě a silně. Ne jako dnešní mamánci, mileniálové a další, kteří si bez techniky ani neutřou prdel. ()

Reklama

Nykrous 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně pěkně zpracovaný námět přehnané rodičovské péče s dopomocí technologie budoucnosti. I když mi to nesedí na 100% a obě postavy mi přijdou dost nesympatické, tak za extrémně uspokojivé finále tomu musím dát 5 hvězd. To jak se ve mně postupně vařila ta nenávist až nakonec vybuchla společně s hlavní postavou bylo nepopsatelné. 8.5/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tom, čo zistíme, s akou novou technológiou máme dočinenia, som si povedal, že BM v podstate iba mierne recykluje už videné, ale...sú tu ale. Proste tento nápad mi aj tak prišiel geniálny a dokonca aj priebeh celej epizódy relatívne nepredvídateľný, ono sa to mohlo vyvinúť akýmkoľvek smerom a som rád, že sme zostali v civilizme a uveriteľnosti. Pri máloktorej epizóde si ale poviete, že takto blízko súčasnosti seriál ešte nebol. Nemám na mysli sci-fi technológiu samú o sebe, len že na podobné stalkovanie nepotrebujeme zrovna vidieť POV sledovanej osoby, aby sme narúšali jej súkromie. Zaujímalo by ma ako by k takejto technológii pristúpila EU, vlastne tam mi je jasné, že by to bruselskí hlavouni schválili behom minúty. ()

easaque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

+4* tento díl varuje před přehnanou kontrolou svých dětí a ukazuje jaké to má následky. Měli by ho vidět všechny dnešní starostlivé matky a snad by dostali rozum. Provedením 4 hvězdičky a smysluplnost na nejvyšší stupeň. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 3 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Galerie (2)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení epizody probíhalo především v kanadském Hamiltonu a trvalo tři týdny. Pouze interiéry kliniky Arkangel byly natočeny v torontském hotelu Thompson. (IvcaSammet)

Reklama

Reklama