Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 4 (2017) (série)


Železná vůle (S04E05)

(epizoda)
  • Velká Británie Metalhead

VOD (1)

Parta lidí se vydává hledat zásoby do opuštěného skladu. Když narazí na nelítostného nepřítele, jsou nuceni pustit se na úprk bezútěšnou pustinou. Jde jim totiž o život. (Netflix)

Recenze (132)

MFloyd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je určitě zklamání, pokud by to nebylo black mirror, řeknu si fajn survival s celkem vypjatými scénami. Bohužel je to black mirror a když nedostanete alespoň nějaký mindfuck, konečné rozuzlení, z jakého důvodu se to či ono děje, tak jste samozřejmě zklamaní. Já bych to do úplných pekel neposlal, ale určitě jde o nejslabší díl seriálu. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda Black Mirror bez překvapivé pointy či zvratu? Respektive první epizoda Black Mirror bez jakéhokoli nosného nápadu? Jako co to bylo, a proč to bylo v tomhle seriálu? Prostá černobílá postapokalyptická naháněčka s robopsem, na níž i ta střídmá čtyřicetiminutová stopáž byla moc. Pořád jsem čekal, že to k něčemu zajímavému dospěje, ale ono nic. Kdyby to bylo alespoň napínavé, ale ono ani to ne. Nejzbytečnější díl ze všech. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další díl, který se zabývá konkrétní jednotlivostí namísto vynálezu, který by poznamenal uspořádání a fungování celé společnosti. Leda že by měli pejsci tu apokalypsu, která visela ve vzduchu, kompletně na svědomí..? To tady ale nezaznělo a z děje se to taky nedalo odvodit. Primitivní story, ale po technické stránce dokonale zvládnutá. ()

anagi609 

všechny recenze uživatele

Niektorým ľuďom ako vidím treba hodiť pointu rovno pred oči aby si ju všimli. Nejdem tu písať aká pointa sa vlastne skrýva v tejto epizóde ale skôr odkazujem ľuďom čo dali 3* a menej nech sa skúsia zamyslieť nad použitím tróp a figúr vo filme a nie sa tu rozčuľujú, že tam pointa nie je. Je tam, to len vy ste ju nepochopili. 95% ()

Piri 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tragedia. Boze to bolo take melodramaticke.. Najhorsia cast asi. Niekto tu spominal, ze je to vyslovene pre radost vytvorene a nema to byt prilis hlupe a dal tomu 5*. Co?? Praveze to JE hlupe a este ako. ** SPOILERY ** Postapo je fajn, ale zrazu nikde nikoho a parta prezivsich si ide len tak bez arzenalu pustinou a chcu ist do skladu, kde mohli najst vselico uzitocne. A vobec im nevadi, ze vsade mozu byt obavane roboticke psy. Iba jeden z nich ide v duchu Dr. Freemana z Half-Life. A co sa nestane. Narazia na osamoteneho vlka. Taketo studenstke cvicne projekty do serialu nepatria. Co je vyraznejsie na tejto epizode, je hudba. Ciernobiele zobrazenie ma svoje caro, ale nedava ziadny zmysel pre tento pribeh, jedine preto, aby nemuseli kvoli robotovi tolko renderovat sceny. Ale pre pohlad robota ako on vidi priestor je to fajn. Hon na rebelku by skoncil ihned ako sa robot vybil, namiesto toho, aby ho poskodila a odtrhla mu tie jeho nozicky, tak uteka od neho prec. On sa za malu chvilu dokaze dobit a to aj bez toho, aby riadne svietilo slnko. To uz nebude asi solarny robot a teda hon pokracuje. Zaujimava je srapnelova obrana robota, namiesto otravy svojho ciela, srapnely maju v sebe lokator. Co je ucinejsie? A zaver? Typicky ako pri starych akcnych filmoch, zrazu dojde cela delegacia policajtov a zachranarov, ked je uz po vsetkom a hrdina objima svoju milu s obviazanou rukou. Len tu pridu dalsi roboticki kamarati. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (11)

  • Rozsypaná krabice bílých plyšových medvědů ve skladu odkazuje na epizodu Lovná zvěř (2013), kde podobnou hračku vlastnila Jemima (Imani Jackman). (hansel97)

Reklama

Reklama