Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 1

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (180)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $72,679,278 Tržby Celosvetovo $182,379,278Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ zopár gagov, nápadov fajn, pobaví, ale ináč to ide v dosť ošúchanej schéme /55%/ ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zpočátku parádní animovaná palba, která svou vtipností strčila do kapsy značnou část letošní kreslené produkce. Škoda že se film začne postupem času přesunovat od ujetosti k vážnější notě. Vyloženou peckou je Holub, kterého je radost sledovat. Bohužel prostoru dostal méně. Snímek je v mých očích určitě výše než Hledá se Dory. 70% ()

Reklama

papadoce 

všechny recenze uživatele

Prekvapenie týždňa. Táto rozprávka, ako ináč slovensky prvotriedne nadabovaná, je zdrojom takého obrovského množstva plkov, gagov a vtípkov, že to nepochopíte. Pre mňa je to z outsidera šampión. Trošku som váhal či tam nedať štvorku, ale potom som si povedal, že, a prečo vlastne ? Dávam Bocianom päťku, pretože výborne spracovaný nápad, neuveriteľne dialógy a napriek vtáčej téme, ktorú sme tu už mali opakovane mnohokrát, je to absolútna zábava. Som nadšený. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Čapí dobrodružství svůj tvůrčí tým nezapřou a nabízí svižný a příjemně ujetý humor, jak jsme od Stollera a Samberga zvyklí, za což jsem moc rád, neboť animované filmy vyzývají k vyměknutí, kterého se kreativní síla snímku nedopustila a přináší tak celkem svěží vánek do tohoto žánru, kdy se dojímaní diváků omezuje na minimum a v popředí je kvalitní humor. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla taková čápovina, že se mi to nakonec začalo líbit. Tento animovaný film představuje čápy jako profesionální doručovatele, kteří pověsili nošení dětí na hřebík a pracují pro internetový obchod. A také je to film s největším počtem dětí vůbec. Děj vyloženě moc bodů nepobral, protože stejně jako tenhle, je většina animáků na jedno brdo, ale zase je to originální nápad. V každém případě, snímek nahání body na vynikající, roztomile stylizované animaci, na sympatických postavách, na správném timingu gagů a na tom, jak vtipně se sem tam nějaký čáp dovede zatvářit - k čemuž dochází celkem často. Ale důležité je, že hlavní podstata příběhu je věnovat se dětem a ne práci. Za to velký palec nahoru. - "Look at that sunrise. How can you not look at it." ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama