Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pobřežní stráž dopraví do nemocnice pár kubánských uprchlíků. Žena trpí nedefinovatelnými srdečními problémy. Její zdravotní dokumentace byla bohužel při záchraně zničena. Už při prvním vyšetření se Foremanovi podaří nešťastnou náhodou zlomit ženě zápěstí. Testy však nepotvrdí řídnutí kostí. Při dalším vyšetření ženě úplně vysadí srdce a musí být dána na bypass. Ve chvíli, kdy se tým rozhodne ženu definitivně z přístroje odpojit, její srdce se znovu rozeběhne. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Na konci epizódy uvidíme, že Houseovo (Hugh Laurie) číslo bytu je 221. Postava Housea totiž odkazuje na Sherlocka Holmesa, ktorý býva na Baker Street 221B. (Pat.Ko)
  • Marina sa pýta: "Je toto nebo?" Doktor House (Hugh Laurie) odpovedá: "Nie, je to New Jersey." Vo filme Pole snov (1989) Kevin Costner odpovedal na rovnakú otázku: "Nie, je to Iowa." (Pat.Ko)
  • Wilson (Robert Sean Leonard) hovorí Houseovi (Hugh Laurie): "Bývaš v tom istom byte 15 rokov. Šoféruješ auto, ktoré má 10 rokov. Nemáš rád zmeny." V 1. sérii však House býval v inej budove, v byte na poschodí, ktorý je rozhodne iný ako jeho terajší byt na prvom poschodí. Môžete to vidieť v epizóde Sokratovská metóda tesne predtým, ako House neskoro večer začne telefonovať s predchádzajúcimi lekármi pacienta. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama