Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chris Cole se narodil, aby dělal rock. Jeho dlouholetá přítelkyně Emily věří, že díky talentu to dotáhne daleko. Ale on pouze uctívá oltář Bobbyho Beerse, nezapomenutelného frontmana heavy metalové skupiny Steel Dragon. Žije u svých rodičů a tráví dny opravou kopírek. Když však vystoupí na Pennsylvanském srazu uctívačů Steel Dragon, vše zmizí. Chris Cole vystoupí jako Bobby Beers. Ohromí publikum svou perfektní imitací jeho elektrizujících vokálů. Tu noc ho však přátelé z kapely vyhodí a on upadne do deprese. Neočekávaný hovor mu navždy změní život. On, Chris Cole, byl vybrán jako náhrada za Bobbyho Beerse - jako hlavní zpěvák Steel Dragon. Raketově odstartuje mezi hvězdy. Vyroste z nuly až na ikonu rocku. Z pouhého rockového fanouška na rockového boha. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Wahlbergovi kožené kalhoty ani dlouhé vlasy moc nepadnou aneb sexuální dračice je chlap. Metaloví fanoušci šílí...no dobře, se zájmem sledují prostoduchý příběh, ale co mají dělat ti, pro něž je rock jen občasnou ne vždy vítanou kulisou? Jakožto zástupce této druhé skupiny mě k filmu přivedl 30letý Mark Wahlberg (titulní role), na jehož pěkně stavěnou hruď jsem se mohl dosytosti vynadívat. Ještě přihodím erotickou minutu svádění na afterparty v nočním klubu a jsem s důvody, proč sledovat tento snímek, hotov. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Říkala jsem si, že když nic jinýho, tak tam bude aspoň dobrá muzika. A ona byla... a taky se musím přiznat, že při nejednom pohledu na máničkovitého Marka Wahlberga jsem musela polknout slinu, ale ten film byl děsně slabej. Podobných filmů, které byste mohli vrazit do stejné šablony, jsou stovky a tento nenabídnul nic navíc. ()

Reklama

-Dawe- 

všechny recenze uživatele

Děsně pohodovej film s děsně pohodovou hudbou. Mark Wahlberg odehrál svou roli skvěle a zrovna teď mě nenapadá nikdo, kdo by se do ní hodil víc než on. Jsem rád, že je ve filmu více té dramatické stránky, než té komediální a tím pádem je tato verze filmu lepší, než ta z roku 2008. Jennifer Aniston má ve filmu docela dost prostoru a to je jedině dobře, protože ona je naprosto skvělá. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Pěkné rockové filmové odreagování! Wahlberg, který k té roli pravděpodobně přišel jako slepý k houslím se s tím nakonec popasoval vskutku dobře a mávat parukou se dokázal naučit nejspíše taky rychle! :) Staré dobré rockové vykopávky tomu dodaly šmrnc a musím uznat, že se mi líbily i ty předělané do novější metalovější podoby! Výběr hudby fakt pecka! ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Film nič moc, i keď mal potenciál, ALE...ten soundtrack!!!////////////////////////"Risk my soul, test my life for my bread. Spend my time lost in space. Am I dead? Let the river flow through my callused hands. And take me from my own. The eyes of the damned... It makes my stomach turn. And it tears my flesh from the bone. How we turn a dream to stone? And we all die young. Yeah we all die young. Tell me I know, I lived so afraid And still we cry alone, with words left unsaid Yeh it makes my stomach turn, and it tears my flesh from bone to bone How we turn a dream to stone??? AND WE ALL DIE YOUNG"///////////////////////////////Viac niet čo dodať, ani fuck. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (18)

  • Ve snímku si zahraje také několik muzikantů - Jason Bonham (syn zesnulého Johna Bonhama, bubeníka Led Zeppelin), Zakk Wylde (Ozzy Osbourne, Black Lebel Society), Jeff Pilson (Dokken) a Nick Catanase (Black Lebel Society). (liquido26)
  • Příběh filmu se částečně schoduje s příběhem Tima "Rippera" Owense. Zpěvák revivalové skupiny se po odchodu zpěváka, který je utajený homosexuál, ze své oblíbené skupiny, stane jejich novým zpěvákem. Owens byl dva roky po natočení filmu z Judas Priest propuštěn, aby se na scénu mohl vrátit Halford. Několik věcí však bylo ve filmu oproti skutečnosti pozměněno. Např. Rob Halford nebyl vykopnut, ale odešel sám. Owens nepochází z Pittsburghu, ale z Akronu v Ohiu, Halford opouští Judas Priest až v devadesátých letech, ne osmdesátých. Podle producentů se však film odehrává v 80. letech proto, aby se mohl příběh ubírat jiným směrem. Podle Owense však byl důvod k tomu, že producenti příběh pozměnili ten, že se se skupinou Judas Priest nedohodli na finančních podmínkách k získání autorských práv. (liquido26)
  • Přípravou pro roli Izzyho byl pro Marka Wahlberga čas strávený z Vincem Neilem, zpěvákem Motley Crue, v době kdy Wahlberg rapoval ve své skupině Marky Mark and the Funky Bunch. (liquido26)

Reklama

Reklama