Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Poslední povídce hraje Miroslav Donutil lékaře jménem Perla, který má tak špatnou pověst, že místnímu hřbitovu přezdívají lidé „Perlův háj“. Lékař chce svou praxi pověsit na hřebík, ale v tom mu brání jak manželka (Simona Stašová), tak sestřička (Barbora Seidlová), která je u něj zaměstnaná. Poprosí svého milence, rovněž lékaře, aby sehrál roli těžce nemocného pacienta a umožnil doktoru Perlovi alespoň někoho vyléčit. Tak se i stane. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akorát, že jeho ženu nehraje Simona Stašová, jak je v popisu ČT, ale Nela Boudová. I tak ztráta času. Jenu hvězdu za krásnou Báru Seidlovou a její dechberoucí oči. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato povídka už byla hodně přehnaná. Sestřičce muselo být jasné, že jedním pacientem, byť třeba šťastně vyléčeným, ho nemůže z dlouhodobého hlediska zachránit. A že by se lidé tak snadno rozhodovali podle jednoho vyléčeného? Tak to buď tvůrci udělali z přítomných totální hlupáky nebo ta závěrečná ironie je hodně ironická... ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě že má tak hodnou a milou sestřičku... Jo jo drbny jsou teda věc a horší než třídní nepřítel... 😅😅😅 Super konec to se musí nechat a hlavně pacient 🥰🥰🥰 ()

Reklama

Reklama