Reklama

Reklama

Nightwish: From Wishes to Eternity

(koncert)

Obsahy(1)

DVD vyšlo roku 2001, ale koncert, který je hlavní součástí celého DVD, byl odehrán 29. prosince roku 2000 ve finském městě Tampere. Kromě koncertu From Wishes To Eternity obsahuje také interview s Tarjou a Tuomasem (s každým zvlášť), videoklipy k písním The Carpenter, Sleeping Sun, The Kinslayer a Walking In The Air, fotogalerii a přehled dosavadní diskografie.

Tracklist:
1) The Kinslayer
2) She Is My Sin
3) Deep Silent Complete
4) The Pharaoh Sails To Orion
5) Come Cover Me
6) Wanderlust
7) Instrumental (Crimson Tide/Deep Blue Sea)
8) Swanheart
9) Elvenpath
10) FantasMic Part 3
11) Dead Boy’s Poem
12) Sacrament Of Wilderness
13) Walking In The Air
14) Beauty And The Beast
15) Wishmaster (bublajsa)

(více)

Recenze (40)

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Excelentní vystoupení nejlepší kapely na světě!!!!!!!!!!!! Nightwish to je nesmírně melodický heavy/gothic metal s originálním a výjimečným operním zpěvem krásné Tarji.. Lahůdka pro každého rockového fanouška a jejich koncerty jsou vždy nezapomenutelným zážitkem.. Pozn. for Cival: Každý máme právo na vlastní názor,ale moc by mě zajímalo co u tebe není kýčovitý humus "umělče"!!!!!! ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Go, Nightwish, Go! Jen taková polořečnická otázka (kde jinde než u jediného Nightwisháckého DVD na CSFD) - jak se může někdo vytáčet nad tím, že se někdo jiný chová jako primadona, když bez hlasu toho někoho byste byli nikdo a nic? Uvidíme jestli se najde někdo, kdo se Tarje vyrovná. Do té doby si hodlám užívat to, co Nightwishi vytvořili. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

From Wishes to Eternity je pro mne nejlepe zaznamenaným koncertem Nightwish, při kterém si Tarja Turunen se svým hlasem pluje v nadpozemských výšinách, daleko pod ní se z otevřeného pekelného poklopu rozléhá řinčení kytar, což obyčejný hudbu milující smrtelník, za nějž se hrdě považuji, může vnímat jako dokonalé souznění odvrácených stran lidské duše. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nightwish znám krátce a facsinuje mě jejich hudba, která mi místy silně připomíná hudbu filmovou. Pravda, musel jsem si nějakou dobu zvykat na Tarjin operní hlas, ale na druhou stranu když jsem se díval na koncert v Sydney, kde už zpívala Anette Olzon, nemělo to šťávu. Zkrátka se symfonickým metalem nemám problém, kór když se na pódiu někdo tolik odváže jako právě Tarja. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Čestne priznávam, že Nightwish neni priamo moja šálka kávy, ale tento koncert už nám veľakrát robil "podmaz" pri víkendových akciách a ja si určite radšej vypočujem týchto symfonických fínov, ako Rytmusa. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Výborný koncert. Tarja má neuvěřitelný hlas. Hudba Nigthwish je jedinečná. Hosté Tony Kakko ze Sonata Artcica a Tapio Wilska z ex - Finntroll. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

První živák budoucí hvězdné kapely, výběr písní se zaměřuje hlavně na album Wishmaster a z Oceanborn bohužel uslyšíme jen 5 písní, ale to vůbec nevadí. Kapela má před sebou úžasnou budoucnost....ALE ()

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Hodnocení je celkem prosté, líbí se mi Nightwish, kouknu se na DVD a dám 5*. Nechápu však ty masochisty, co utrátí poměrně dost peněz za DVD, aby si pak mohli pustit něco, co absolutně nesnáší, vydrží u toho přes hodinu a to vše jenom proto aby s pocitem zadostiučinění mohli dát odpad, tomu vážně nerozumím. ()

Richie666 

všechny recenze uživatele

Nechápu proč ti, kteří tuto hudbu nemají rádi a evidentně jí nerozumí, hodnotí, ba dokonce komentují DVD proslulé kapely Nightwish. Pokud si pan Cival myslí, že se tato kapela stala tolik populární díky tomu, že ze sebe "pomocí kýče udělala rádoby umělce", musí být zřejmě na hlavu padlý. Zdaleka netvrdím, že se musí každému hudba Nightwish líbit, ani moje nejoblíbenější kapela to není, nicméně udělit tomuto koncertu a této muzice méně jako tři hvězdičky nesvědčí o ničem jiném, než o hudební nedonošenosti a omezenosti. Tím se nechci do nikoho navážet, ale ohrnovat nos nad jakoukoli hodnotou a nazývat ji kýčem jenom proto, že se mi zrovna nelíbí, to je opravdu donebevolající kokotina. ()

svik 

všechny recenze uživatele

ABSOLUTNĚ NEJLEPŠÍ SKUPINA NA SVĚTĚ NIC LEPŠÍHO NENÍ AAAAAAAAAAAAAAAAAŤTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTŤ SI ŘÍKÁ KAŽDEJ CO CHCE. ()

Bubble74 

všechny recenze uživatele

Jako náctiletá srágorka jsem se zamilovala do Metallici, pak přišli Green Day, Guano Apes... a pak jsem objevila Nightwish! A už nemusím nic objevovat. Pro mě už nic nikdy nebude lepší než Nightwish. S Tarjou, s Anette, s kýmkoliv... ()

verbst 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších liváčů, který sem kdy viděl a slyšel. 100% PS.: Metalista sem nebyl nejsu a ani nebudu. A Civale : Tomuhle se říká GOTIC ROCK ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Boli časy, keď som bol do Nightwish-u blázon, a žral som ich každý tón. Avšak po odchode Tarjie môj ošial tak isto upadol. No napriek tomu si tieto "staré" veci nehorázne užívam, či už z reproduktorov ako audio, alebo ako koncert na svojej obrazovke. Všeobecne názory na koncerty, ako aj hodbu, ako aj filmy sú každého subjektívny názor. Netreba sa preto čudovať, že spojenie operného spevu a symphonic-metalu niekomu nevonia. ()

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

Jednu ze svých nejoblíbenějších skupin nemůžu hodnotit jinak. Ani jedna ze starších věcí nepostrádá tu pravou "nightwisháckou" atmosféru. A Tarja perfektní jako vždy. 10/10 ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Operní zpěv k metalu neodmyslitelně patří. Dodává mu zvláštní a nezapomenutelný zvuk. Je to spojení dvou symbolů, dvou principů, které mohou existovat nezávisle na sobě, ale společně vytvářejí dokonalou uchvacující jednotu. Fanoušky si podmaní, nenápadně se jim vkrade do jejich srdce a způsobí jim těžkou závislost. Před kterou neexistuje žádná prevence. Stejně se jí nikdo nebrání. Takovou závislost miluju. Většina písniček je z alba Wishmaster, ale objevují se zde i starší hity. Tarja Turunen byla dokonalá. Anette Olzon ji sice nahradila, ale vyrovnat se jí nemůže. Nightwish bez Tarji zní trošku jinak, ale pořád je to výborná kapela, která své fanoušky rozpálí doběla. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Ikdyž hudba je výborná, zpočátku mi vadil operní hlas Tarji, než jsem si na ni zvykl. Dnes to hodnotím jako jeden z nejlepších koncertů a bez Tarji to už není ono, ale Anette Olson je taky docela dobrá. Chce to jen zvyk. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

správní finští notoričtí rafáni a ženský hlas přicházející určitě odněkud z nebeských výšin .. (walking in the air) … tahle formace hrající s naprostým klidem kusy, při kterých člověka až mrazí, má můj bezmezný obdiv … ()

Reklama

Reklama