Reklama

Reklama

Dračí doupě 2

  • Německo Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God (více)

Obsahy(1)

Příběh Vás vtáhne do temné říše fantazie. Zlý kouzelník Damodar připravuje strašlivou pomstu Izmerskému království. Udatný bojovník Berek a nezkušená kouzelnice Melora se vydávají do bitvy proti Damodarově obří armádě krvelačných nestvůr, létajících harpií a ledových draků. Pokud neuspějí, Izmerské království ztratí své kouzelné žezlo... (Intersonic)

(více)

Recenze (83)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +potěší fakt, že to vypadá jako RPG gamesa, taky potěší postavy: bojovník, kouzelnice, rouge, barbarka atd., dobrá akce, slušné efekty -z herců zůstal jen Bruce Payne, jinak nevýrazné obsazení, ze začátku celkem solidní nuda a otrava/// Je to jiné než jedinčka. Jen to má stejný název a stejného záporáka, jinak skoro nic. A je to taky slabší než první díl. I když težko srovnávat, když ten první jsem viděl před cca 8 lety. Tehdy se mi však naprosto líbil. Druhý díl se dá asi nejvíce přirovnat k filmu Dungeon Siege, který ovšem naprosto tento film převácuje svým hereckým obsazením. Naopak Dračí doupě může zaujmout provedením akčních scén u kterých mohu prohlásit: "takhle nějak by mohlo vypadat filmové Diablo". Díky tomuto faktu film získává o jednu hvezdičku navíc a celkově se o něm dá prohlásit, že je mírně nadprůměrný, takže za zhlédnutí stojí./// Celkem 62%/// ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Ked som sa chystal pozriet tento film,dufal som ze to bude lepsie ako jednotka(ale moc som tomu neveril ked som si precital ze je to televizna produkcia),ktora vo mne zanechala dost rozpacite pocity.Musim povedat ze je to pre mna jedno z najvacsich prekvapeni roka(druhe je fakt slaby ring 2..ale to je o inom)4 hviezdy si tento pocin urcite zasluzi. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"To jsou žaludeční šťávy rudých červů. Prožerou všechno." Jen ne tu skleničku, ve které je přenáší :-). To, co tvůrci předešlého dílu nedokázali s jistě mnohem větším rozpočtem, dokázali tvůrci tohoto za pár kaček. Sice jde o kýčovitou snůšku nejtuctovějších fantasy keců, pindů a žvástů, ale alespoň to dokázali protknout mnohem zajímavějším příběhem, než předchozí díl. Digitální triky jsou až tragické, ale je to prostě lepší než jednička. ()

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Jasný, má to pár nesrovnalostí a není to žádnej Pán prstenů, ale kdo dokáže zapomenout na to, že existovalo nějaké Dračí doupě 1 (pro mě ne zas tak špatné) a zároveň bude film brát spíše jako kdyby sledoval PC hru, kterou nemůže ovlivnit (většina záběrů totiž vypadá jako in-game záběry) a zároveň hrál někdy Dračák nebo jakékoliv RPGéčko (např. Sacred, The Elder Scrolls, Gothic, Diablo, The Witcher, Titan Quest, Baldur's Gate, Two Worlds, Wizardry, Ultima nebo Brány Skeldalu) bude uspokojen :) ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Pouze průměrné fantazi,ale pro nadšence Dračiho Doupěte(což sem kdysi já byl) dostatečná náplast na prázdnotu v této oblasti filmu.klasické schema družiny je zde vhodné,narozdíl od jiných fimů a rozhodně bych se mu nebránil.do filmu je občas nenuceně vložen humor a ten k pravému Dračímu Doupěti jak sem ho kdysi hrával já rozhodně patřil.dal bych spíš 3 a půl hvězdy ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na hradě Trakai a v okolí města Vilnius v Litvě. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno