Reklama

Reklama

Jak štěňátko chtělo malé pejsky

  • USA How the Puppy Wanted Little Dogs
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
Československo, 1960, 10 min

Obsahy(1)

Štěňátko se v noci probudí kvůli podivným nepříjemným zvukům. Zvuky ne a ne přestat, ovšem nakonec se štěňátku podaří usnout. Ráno se jde podívat, co to bylo a cestou k rybníčku potká kvočnu, která sedí na vejcích… (ABLABLABLA)

Recenze (8)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Malé štěňátko si tentokrát myslí že může mít malá štěňátka i on.. Poté co to vidí u slepici, které se vylíhnou mladá kuřátka. Chce být proto jako ona, aby i za ním někdo pochodoval tak jako za ní. To se mu strašně líbí.. Tak pátrá a pátrá a zjistí že u potoka jsou nějaké vajíčka, tak si na ně sedne a čeká, poté se z nich ale vylíhnou jen malé žabky, tak je z toho společně ze slepicí (která se mu směje) za jednak moc překvapený a smutný až z toho brečí. Až ale do té doby co zjistí že umějí skákat a že mají čtyři nožičky.. Tak pak je moc nadšený a musí se opět jít ukázat slepici že i za ním může někdo skákat a pochodovat..Opět pro ty nejmenší, jako dítě jsem to snad ani nikdy nevyděl..? V tomto příběhu nás tentokrát provázejí hlasy Jiřiny Šejbalové (slepice), a opět strýčka Jedličky. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Krásná pohádka. Štěnátka mi bylo ale líto, chtěl malé pejsky a ono nic. Tenhle příběh je vážně smutný. Ale krásně animovaný a příjemný. Opravdu hezké bylo, jak se potom šel předvádět před kvočnu, že žáby za ním chodí, respektive skáčou:) ()

exhoubus 

všechny recenze uživatele

Štěňátko mi přijde mnohem lepší než cvrček. Mám totiž rád tyhle filmy, kde hlavnímu hrdinovi nikdo nevěří a ten pak všechny převeze a ukáže jim, že měl pravdu. Donniemu taky nikdo nevěřil, že Jim Cunningham není tak super, jak vypadá. No, a všichni víme, jak to dopadlo. S Donniem to ale nemůžu srovnávat, takže jen 4*. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Štěňátko je místy roztomilé ve své naivitě, což měl krteček taky, ale ono má vždycky nějakou tužbu a dvakrát jí dosáhlo. V jeho posledním příběhu se mu ale nedostane toho, po čem skutečně touží...příroda funguje jináč... ()

Reklama

Reklama