Reklama

Reklama

Jak štěňátko chtělo malé pejsky

  • USA How the Puppy Wanted Little Dogs
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
Československo, 1960, 10 min

Obsahy(1)

Štěňátko se v noci probudí kvůli podivným nepříjemným zvukům. Zvuky ne a ne přestat, ovšem nakonec se štěňátku podaří usnout. Ráno se jde podívat, co to bylo a cestou k rybníčku potká kvočnu, která sedí na vejcích… (ABLABLABLA)

Recenze (8)

exhoubus 

všechny recenze uživatele

Štěňátko mi přijde mnohem lepší než cvrček. Mám totiž rád tyhle filmy, kde hlavnímu hrdinovi nikdo nevěří a ten pak všechny převeze a ukáže jim, že měl pravdu. Donniemu taky nikdo nevěřil, že Jim Cunningham není tak super, jak vypadá. No, a všichni víme, jak to dopadlo. S Donniem to ale nemůžu srovnávat, takže jen 4*. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Malé štěňátko si tentokrát myslí že může mít malá štěňátka i on.. Poté co to vidí u slepici, které se vylíhnou mladá kuřátka. Chce být proto jako ona, aby i za ním někdo pochodoval tak jako za ní. To se mu strašně líbí.. Tak pátrá a pátrá a zjistí že u potoka jsou nějaké vajíčka, tak si na ně sedne a čeká, poté se z nich ale vylíhnou jen malé žabky, tak je z toho společně ze slepicí (která se mu směje) za jednak moc překvapený a smutný až z toho brečí. Až ale do té doby co zjistí že umějí skákat a že mají čtyři nožičky.. Tak pak je moc nadšený a musí se opět jít ukázat slepici že i za ním může někdo skákat a pochodovat..Opět pro ty nejmenší, jako dítě jsem to snad ani nikdy nevyděl..? V tomto příběhu nás tentokrát provázejí hlasy Jiřiny Šejbalové (slepice), a opět strýčka Jedličky. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Krásná pohádka. Štěnátka mi bylo ale líto, chtěl malé pejsky a ono nic. Tenhle příběh je vážně smutný. Ale krásně animovaný a příjemný. Opravdu hezké bylo, jak se potom šel předvádět před kvočnu, že žáby za ním chodí, respektive skáčou:) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Štěňátko je místy roztomilé ve své naivitě, což měl krteček taky, ale ono má vždycky nějakou tužbu a dvakrát jí dosáhlo. V jeho posledním příběhu se mu ale nedostane toho, po čem skutečně touží...příroda funguje jináč... ()

Reklama

Reklama