foto

František Černý

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1986 Velká filmová loupež
1985 Mach a Šebestová k tabuli!
Vesničko má středisková
1984 Imago
Krtek ve snu
1982 Kontakt No. 1
Krtek ve městě
1981 Jak postavit sněhuláka
Sredni Vaštar
Ze života klavírů
1979 Cvrček a bombardón
Cvrček a slepice
Křehké vztahy
1978 Deváté srdce
Leť, ptáku, leť!
Panna a netvor
1977 Co jsme udělali slepicím
Honza málem králem
Ikarův pád (TV film)
Sázka na třináctku
Ze života dětí
1976 Čas lásky a naděje
Den pro mou lásku
Kaštanka
Mokrá pohádka
1975 Dorotka a ježibaba
Hugo a Bobo
Krtek a koberec
Krtek fotografem
Můj brácha má prima bráchu
Mys Dobré naděje
Píseň o harmonice
1974 Dorotka a papoušek
Holky z porcelánu
Krtek a muzika
Krtek a telefon
Krtek a zápalky
Krtek chemikem
Pivo přes ulici
1973 Malý blesk
Vodnická pohádka
1972 Dotek motýla (TV film)
Kronika žhavého léta
Morgiana
1971 Karlovarští poníci
Kat nepočká (TV film)
Petrolejové lampy
1970 Bližní na tapetě: Šprýmař (TV film)
Krtek a ježek
Radúz a Mahulena
1969 Balíčky
Bludiště moci (TV film)
Revue pro následníka trůnu (TV film)
Rozmary lásky
Touha zvaná Anada
1968 Historie blechatého psa
Kosmodrom r. 1999
Kulhavý ďábel
Spalovač mrtvol
1967 Čtyři v kruhu
Přírodopis v cylindru
Sametka
1966 Dáma na kolejích
Proč se usmíváš, Mono Liso?
Znamení Raka
1965 Člověk proti sobě (TV film)
Čtyřlístek
Máte rádi Mozarta? (TV film)
Nikdo se nebude smát
1964 Archanděl Gabriel a paní Husa
Brejle
Démanty noci
Deštník
Chlapci, zadejte se!
Kamenáč Bill a drzí zajíci
Kdyby tisíc klarinetů
Loupežnická pohádka
O čtverečce a trojúhelníčkovi
Věnec
1963 Doktorská pohádka
Einstein kontra Babinský
Krtek a autíčko
Láhev a svět
Okurkový hrdina
Poslední výstřel
Pražské blues
Smrt si říká Engelchen
Špatně namalovaná slepice
1962 Hoffmannovy povídky (TV film)
Modré z nebe
Tři muži na rybách
Zuzanka se učí psát
1961 Člověk je tvor společenský
Člověk pod vodou
Každá koruna dobrá
Kde alibi nestačí
Kohout plaší smrt
Kurs pro muže
O nejbohatším vrabci na světě
Železný klobouk
1960 Jak sluníčko vrátilo štěňátku vodu
Jak štěňátko dostalo chuť na med
Jak štěňátko chtělo malé pejsky
Naše Karkulka
Pochodně
1959 První a poslední
1958 Tři přání
1957 To byla noc
1956 Proti všem
1955 Jan Žižka
1954 Jan Hus
1953 Expres z Norimberka
1952 Dovolená s Andělem
Zítra se bude tančit všude
1951 Císařův pekař - Pekařův císař
1950 Král Lávra
Vítězná křídla
Vstanou noví bojovníci
1949 Divá Bára
1948 O malých pro velké
1947 Nevíte o bytě?
Premiéra
Týden v tichém domě
1946 Mrtvý mezi živými
1945 Tři knoflíky
Vánoční sen
1942 Nejvýnosnější prodej

TV seriály

1983 Mach a Šebestová (TV seriál)
Jak Mach a Šebestová hlídali dítě (E12)
1977 Mach a Šebestová (TV seriál)
Člověk neandrtálský (E03)
1969 Záhada hlavolamu (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
další epizody (9)

Dokumentární

1962 Krkolomná jízda
1945 6 let Zlína
1941 Věčná píseň

TV pořady

1963 Revue pro banjo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace