Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marshall se nechá vylákat na dvojité rande s Barneym. Lily se mezitím vrátila ze San Franciska, kde si prý užila naprosto boží letní stáž... (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Scorpion and the Toad" (Škorpión a žaba). Marshall Eriksen sa pomaly začína spamätávať z rochodu s Lily Aldrinovou. A tak si spolu s Barney Stinsonom vyrazí baliť ženy. Lily sa po troch mesiacoch vracia zo San Francisca späť do New Yorku. Rada by obnovila vzťah s Marshallom. On ju však odmietne. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí díl byl pro mě výrazně víc v pohodě, druhá epizoda už se v balancujícím vztahu až příliš nimrala a celé to bylo víc o citech než o humoru, a to je pro mě u sitcomů vždycky podstatný problém. Já se na ně dívám proto, abych se bavil, a ne proto, abych mohl po nocích plakat do polštáře. Všechny Barneyho kreace byly ovšem skvělé a závěrečná scéna v baru mě přinutila vycenit chrup. / Poučení: Nepodrážej kamarády, mohli by ti to vrátit. ()

Reklama

Reklama