Reklama

Reklama

Boží zápasník

  • Česko Nespoutaný (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nacho (Jack Black) vyrůstal v jednom malém mexickém klášteře v Oaxace a nyní v něm pracuje jako kuchař, který chce dostat toto svaté místo z finančních potíží a to díky tomu, že vyhraje Wrestlingový turnaj. Ale jak Nacho brzy zjistí v televizi to všechno vypadá méně bolestivě a tak mu nezbývá nic jiného, než do boje zapojit i taktiku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Skvěle napsaná a výborně zahraná role kuchaře/zápasníka Nachoa. Jack Black předvedl šmrncovní komediální výstup a s naprostým přehledem se prořítil celým filmem(snímek stojí v podstatě na něm). Dle mého názoru získalo mnoho scén své kouzlo a vtipnost až díky přítomnosti Blacka, který nezapomenutelným způsobem zazpíval ódu na bojovníka Ramsese(asi nejvtipnější moment filmu). Netroufám si odhadnout, kam by se snímek propadnul, nebýt tohoto komika z Kalifornie. Nacho Libre mě zachytil asi v tom nejlepším rozpoložení, protože jsem ho zhltnul doslova jedním dechem, dostal mě fenomenálním výkonem Jacka Blacka(na svoji postavu předvádí dost šílené věci alá wrestlemania - na druhou stranu je možné, že ho v akrobatických a choreograficky náročných scénách zastupoval doubler), se kterým prostě nelze nesympatizovat. Bavil jsem se. 35 miliónů dolarů(rozpočet)/99 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem měl rád ujeté komedie, ale Nacho je úplně v jiné rovině. Ujetá, naprosto absurdní a stupidní kravina, která je chvílema "tak moc," že už to není ani vtipné. Jediný podobně zaměřený film je asi "Zoolander." Jack Black vládne celému filmu a bez něj by to vůbec nemohlo vzniknout, bohužel ten jeho sidekick většinou vtipnej není, a to má dost hodně prostoru. Ostatní herci jsou ale skvěle vybraní, třeba ten tlustej kluk je fakt hodně komickej. Hraje k tomu hudba hodně do pohody, ale nedivím se, že má "Nacho Libre," tak nízké hodnocení, jelikož obsahuje humor, který opravdu nemůže sednout každýmu. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Celkom nuda, vyslovene vtipná scéna tu nie je žiadna, človek sa pobaví maximálne na absurdnosti toho celého a samozrejme na Jackovi Blackovi, ktorý si tento film zjavne užíval. EDIT: Po náhodnom druhom zhliadnutí musím ísť s hodnotením hore - na tej absurdnosti som teraz bavil podstatne viac ako prvý krát. Veľká sláva to ale aj tak nie je. 5+/10 ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Lehce trhlá komedie, která je ale dost nezapomenutelná. Jack Black je zde svůj. Trhlý, místy lehce trapný, ale pořád jakš takš zábavný. Pardání jsou některé chvaty a zákroky z ringu, takže po sportovní stránce celkem slušný. Po třetí film už asi vidět nemusím, ale kdo ví, jak to budu vnímat za 10 a více let. Další generace se třeba také rády podívají ne ne moc foremného zasněného zápasníka, co dokáže naplnit své nereálné sny. ()

Lionheart 

všechny recenze uživatele

Není to tak špatné, jak jsem si původně myslel, vlastně jsem si celkem užíval tu parodii na církev a naivní romanci a hrdinskou epiku. Na Jacka Blacka je tam celkem málo "fekálního humoru", což je jednoznačné plus a Ana de la Requera je prostě nádherná jeptiška a díky ní je vlastně velmi pochopitelný onen zápal Nacha. Jinak příliš to vtipy nehýří, ale špatné to není, jen úsměvné, na Blacka naštěstí dost málo trapné, takže ty tři hvězdy za nadhled a jeptišku si to zaslouží. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • Figúrka na začiatku filmu, predtým, ako vidíme sa hrať malého Nacha pred kláštorom, je Nightcrawler, fiktívna postava z komiksov X-Men. (Smok)
  • "Nachomobil" je upravená verzia bicykla - trojkolky predávanej v Mexiku, ku ktorej filmári pridali zadok zo skútra a širšie pneumatiky. (Smok)
  • Text piesne, ktorú je nútený Nacho spievať na party, kompletne vymyslel Jack Black. (Smok)

Související novinky

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama