Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Advokát Ingo Lenssen se svým týmem vyšetřovatelů se specializuje na delikátní případy klientů, kteří dávají přednost soukromému vyšetřování před právním poradenstvím... (oficiální text distributora)

Recenze (394)

JohnnyB. odpad!

všechny recenze uživatele

Doteď jsem si na CSFD vcelku vystačil se stupnicí "odpad! - *****". Pro tento seriál hledám trochu ostřejší slovo s více vykřičníky, jelikož "odpad!" tento seriál nevystihuje zcela přesně. Navíc myslím, že ostatním filmovým "odpadům!" křivdím tím, že jsou s tímhle "dílem" v hodnocení na stejné úrovni. Tohle je asi opravdu to nejhorší, co jsem měl možnost shlédnout. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

To, že v německé duši je cosi zvráceného, není novinka. Ale i tak se člověk neubrání údivu a zhnusení nad tím, co dalšího se podařilo říšským bratřím vykoumat. Pan dochtór Ingo Aramis Lenssen, ztělesnění vkusu a akčnosti (německého) právnického řemesla a jeho tým zkušených vyšetřovatelů řešících zapeklité případy v čemsi co by někomu, kdo nikdy předtím neviděl televizi a má v hlavě to, co Sámer Issa, mohlo připadat jako reality show ve stylu 112ky. Hodnocení? Na zhebnutí. Pomalé a bolestivé... ()

Reklama

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Nerozumím zdejšímu hodnocení. Film je velmi originální svým zpracováním kriminálky. Je to velmi napínavý a udržující film, u kterého jsem neztrácel čas. Libil se mi tajemný hlas v pozadí, který všechno komentoval. Je to takový dokumentárno-dobroduřný film v detektivce. A ta originálnost a odvaha to tímto způsobem zpracovat mi učarovala a zařadila se do mé hluboké paměti. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Lenssen & spol. aneb další německý skvost do českých televizí. Po úspěšné Kobře 11 se nova rozhodla vsadit na další západní seriál, který zavání úspěšností. Tentokrát se jedná o dílko, které se snaží tvářit jako něco neuvěřitelně reálného. Pomocí různých skrytých kamer, cenzurovaných SPZ na automobilech a hlavně informačních okének s časem a dnem získává originální nádech jakési reality show, ovšem vše se topí v neuvěřitelně trapném rosolu. Každý díl se odehrává neuvěřitelně přímočaře a člověku dá pořádně zabrat, aby 'to' vůbec dokázal dokoukat. Navíc jsou si jednotlivé díly podobné, až se zdá, že scénárista jen přepsal dialogy a děj byl přesunut na jiné... Je to opravdu hrozné, a to jsem se ještě nezmínil o tupém komentáři mimo obraz. Děs, děs, děs, doporučuji se vyhnout širokým obloukem. 0% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jestli někdo uvěřil nebo věří, že tohle není žádná fikce a jde o natáčení reality a kriminální práce detektivní firmy, je u mě naprosto naivní snílek, který si neuvědomuje kam zajde televizní produkce kvůli sledovanosti. Nudné, stále dokola se opakující scénáře bez špetky originality plné herců, kteří neumějí hrát ani sami sebe. Sečteno a podtrženo, raději se na to nedívejte ať nepřijdete i o tu poslední kapku důvěry v televizi. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Přestože se v seriálu uvádí, že se případy zakládají na pravdě, není tomu tak. Postavy i děj jednotlivých epizod je smyšlený. (jurama525)

Reklama

Reklama