Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina turistov sa rozhodne stráviť noc strašidelnou plavbou po bažinách New Orleans. Legenda hovorí, že tam straší duch Victora Crowleyho. Victor Crowley sa narodil zdeformovaný, deti sa mu posmievali a preto bol neustále zavretý v dome. Jeho otec sa vraj raz pomiatol a rozťal mu tvár sekerou, čím ho zabil. Po tom, čo loď uviazne, sú výletníci donútení vyjsť na breh a už čoskoro zistia, že to možno nie je iba legenda, ale že sa to naozaj stalo. A možno nie úplne tak, ako im to povedal sprievodca. Je však jasné, že nie všetci sa dožijú rána. (pivo)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (197)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Podobně jako o rok starší Slither je i Hatchet s radostí natočená komediální pocta žánru, která však od nedotaženého pokusu tromáckých odchovanců působí jako zjevení z jiného světa (doslovně). Tak šílená kadence prvoplánově infantilního humoru vypadá jak z Monthy pythonů a chvílemi jsem se přistihnul, jak nad tou brutálně nadsazenou debilitou postav kroutím nevěřícně hlavou a zároveň se válím smíchy. Dovedu si představit dvojku, jen tu míru splatteru bych posunul o stupeň výš než byla v kterémkoliv průměrném díle Pátku 13-tého. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Z nadšení u drcení hlav, trhání končetin a stříkání krve v každé scéně jsem už asi vyrostl a na lahůdky typu zvracení z úst do úst asi nejsem dostatečný gurmán. Přesně takový Hatchet je, ve všech ohledech obyčejná slasherová komedie, která občas zaperlí nějakým tím povedenějším vtípkem, ale jednoduše jsem už viděl i vtipnější kousky. Na nepochopitelné chování postav si asi každý u tohoto žánru zvykl a zde se nic nemění. Napětí a strach byste hledali asi těžko, každopádně sem tam se usmějete a na Tamaru Feldman se dobře kouká. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

This is the new shit je môj najobľúbenejší song od Marylina Mansona. K tomu podarený redneckovia, kozy a ukecaný černoch nastolili parádny úvod filmu. Potom to trochu degraduje ale stále nájdeme zábavné miesta. Ako horor to nefunguje, ale zasmial som sa viac ako pri niektorých slabších komédiach. Tvorcovia ani herci to očividne nebrali vážne a tak sa nebudem vážne tváriť ani ja pri hodnotení. Dám teda serióznych 65% a lepšie 3*. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Jsem zklamán. Po zdejších vesměs opěvných ódách jsem si představoval fakt dobrý slasher exploitation. Místo toho po lese běhal škaredý idiot. Který byl tak silný, že v pohodě odtrhl člověku končetiny jednu po druhé a tak slabý, že když do něj dívka uhodila, převrátil se (já vím, že to, jak jsem to napsal, působí úsměvně, ... ne ale tak jako ty scény). Každá scéna se škaredým vrahem byla natočena stylem "já mávnu a ty běžíš", takže mi to připadalo trochu amatérské. Proto, kdykoliv se tento pitomec objevil na scéně, nevyvolávalo to ve mně chemické reakce, které obvykle u takovýchto filmů pociťuji. Spíš by si tento komorní snímek zasloužil hvězdu jednu. Ale zase se mi líbila postava průvodce-začátečníka (ten byl fakt srandovní) a i úvod filmu mnohé sliboval. Nevím, kde se film natáčel, ale vzhledem ke karnevalu bych řekl, že v Brazílii. Takže úvod trošičku jak z filmu "Turistas". Ano, to byl příslib. Průběh byl ale trapný a konec? To snad každý horrorový režisér musí točit takovéto otevřené konce? Dvě hvězdy spíš ze soucitu a za úvod. A za toho průvodce. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

No to byla zase jednou pitchovina.Je mi jasný, že to tvůrci tvořili s nadsázkou a dělali si z toho prdel, ale i to se musí umět.Vůbec mě nezaujal příběh, lokace New Orleans přímo nesnášim, obsazení taky žádnej zázrak, hlášek málo a vtipných ještě míň, zrůda na píču, prostě zdeformovanej hnusák.Škoda, že se tomu tvůrci nepokusili dát aspoń trochu nějakou atmosféru, nebo tam našroubovat víc vtipných, nebo aspoň zábavných scén.Ještě že to vykosování je aspoň trošku sranda, vraždy se fakt povedly, krve bylo dost a koziček taky.Přemejšlel sem o 3*, jenže ten debilní konec mě akorát nasral.Taková kokotina na jedno podivání s rychlo posuvem, která měla teda určitě navíc.Dvoiku fakt vynechám.45%. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (11)

  • Režisér filmu Adam Green ve filmu ztvárnil malou roli jedno z mladíků na začátku filmu. (LION-MR.T)
  • Kane Hodder, představitel zabijáka Victora Crowleyho jednu z obětí usmrtí hodem o náhrobek. V roli Jasona Voorheese ve filmu Pátek třináctého 7 (1988).zabije jednu z obětí podobně, a to hodem o strom ve spacím pytli. (LION-MR.T)
  • Pracovný názov filmu bol Love Rodeo. (ShortyIC)

Reklama

Reklama