foto

Parry Shen

  • nar. 26.6.1973 (47 let)
    Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Automation
2017 Swing State
Victor Crowley
2013 Unidentified
2012 Yes, We're Open
2011 Surrogate Valentine
2010 Vražedná sekera II
2009 The Tivo
2008 Fairy Tale Police
Rule of Three
2007 Generace GEN
2006 Hatchet
Jane Doeová: Ano, vzpomínám si (TV film)
Šavlozubý tygr (TV film)
2005 Passages
2004 Dead Scared
Devianti
Láska na hlídání
2002 Better Luck Tomorrow
Z nuly hrdinou
2000 Damaged Goods (TV film)
Game Day
The Privateers (TV film)
1998 Shrieker
1997 Hvězdná pěchota

TV seriály

2017 Dimenze 404 (TV seriál)
Chronos (E03)
2015 Horrified (TV seriál)
2014 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zrádce (S06E09)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Mrtvý bod (S02E06)
Nezvěstný (S01E13)
2007 Bratři a sestry (TV seriál)
Tři strany (S01E18)
Další Walker (S01E16)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Pravá noc (S03E10)
2006 Veronica Mars (TV seriál)
Ztracený a znovu nalezený (S03E04)
2005 Volání mrtvých (TV seriál)
'Twas the Night Before Christmas... Again (S02E06)
In the Dark (S02E03)
Grace (S02E02)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Špehoun v oblacích (S01E11)
2002 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Cloud Ten (S06E11)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Big Hand for the Little Lady (S05E15)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Supermarket Story (S01E10)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Nevinnost (S02E14)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Škrty v rozpočtu (S09E02)

Dokumentární

2011 Hatchet II: Behind the Screams
2007 Making of 'Hatchet', The

Producentská filmografie

Filmy

2020 Bloodhound

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky