Reklama

Reklama

Recenze (7)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušný nářez. Ono to tak zpočátku nevypadá, ale tohle někdo natočit jako thriller s částkou o něco vyšší... To prozření dívky, která překoná své strachy a sama se postaví zlu, je tady dokonale vykreslené (na ploše 16 minut!) a Libuškou dokonale zahrané - její emoce, výrazy tváře, tomu říkám herectví. Jinak mě ale štve, že chlapi jsou tu všichni (snad až na Hlinomazova číšníka) za neschopné hajzlíky a připosránky. Ale někdy to tak v životě bývá, že si co si ženská nezařídí sama... ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Must see. Naše paní Libuše Šafránková akční hrdinkou v psychologickém zápase o dvacetikorunu proti nebezpečnému Martinu Štěpánkovi s žiletkou na krku. Za asistence Synkové, Kořínkové, Veškrnové. Epic. Při finálním momentu (Šafránková-Skopal) sranda končí, ale k tomu se schylovalo celou dobu. ()

Winster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Me obecne vsecko co se toci kolem penez nikdy nenadchne...protoze je to humor prvorepublikových filmů s hvězdami stříbrného plátna, kde jde jen o penize postaveni... Pobavilo herecké obsazeni s babou co je neustále doma, ale informace nepodává :D Až na ten konec, člověk se má televizní inscenací bavit... ()

Reklama

Reklama