Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sourozenci Ronan (Mark Hapka) a Beatrix (Jessica Rothe) při hledání svého otce narazí na tajemnou budovu, která je vstupní branou do nekonečných paralelních (alternativních) světů naší země. Tajemná budova ve stejných časových intervalech cestuje alternativními světy, kde mohou potkat sami sebe... (DJMaroko)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

honajz 

všechny recenze uživatele

Beru, že jde o pilot neuskutečněného seriálu (škoda toho), a že se tedy nedozvím odpovědi na otázky, jež pilot nastolí. Ale je to natočené překvapivě slušně, zdá se, že tvůrci měli namyšleno, kam chtějí seriál vést, překvapení v podobě SPOILER trojice Číňanek na konci bylo skutečně nečekané, jednotlivé Země byly dobře zpracované, možná jen přesun blikáním světýlek ve vstupní hale mi přišel až moc laciný. Každopádně mi to hodně - a příjemně - připomnělo seriál Sliders blahé paměti. Pokud by se tohle začalo točit, bylo by to fajn. ()

NextOne 

všechny recenze uživatele

Neskutečné zklamání. Tenhle film mohl mít obrovský úspěch, člověk když tento film koukal, tak o něm neustále přemýšlel. Děj byl propracovaný a herecké obsazení nebylo zas tak špatné. Určitě by tenhle film byl výborný seriál, který by odkrýval v každé epizodě nové a nové světy. Bohužel zakončení filmu, kdy nechalo diváka bez odpovědí je vskutku smutné. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jestli skutečně mělo jít o pilot nikdy neuskutečněného seriálu, tak 4*. Jinak bych šel asi níž. Pokud to ale skutečně je pilot, tak je skvělý a upoutal mě fakt hodně. Nápad je naprosto skvělý, vždycky jsem chtěl něco takového vidět a tady se to povedlo dost dobře, návštěvy jednotlivých Zemí mají něco do sebe, je tu i dost zvratů, hodně otázek a zvratů, poměrně sympatické postavy, nenudí to a navíc tu hraje Jessica Rothe, tudíž proč ne... Kdyby z toho nakonec vznikl seriál, určitě bych ho sledoval, protože bych rád věděl, kam se to vyvine dál. Škoda jen, že k seriálu asi jen tak nedojde. Potenciál tu je jak sviňa. 4* ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Námet dobrý, čo sa týka sci-fi výmyslov, prvý diel otvára nespočetné možnosti. Film však pokrivkáva na hereckých výkonoch, ktoré možno priamo nebili do očí, ale ani neohúrili. Zatiaľ hodnotím neutrálne, uvidíme čo prinesú ďalšie časti. Tak ako môžu prekvapiť, tak isto to môžu aj zbabrať. Uvidíme. 50% - 3* ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pokud to budu hodnotit jako pilotní film nikdy nenatočeného televizního sci-fi seriálu, tak nemám problém sáhnout po poměrně vysoké známce. Na TV produkci slušné efekty a hlavně zajímavý námět, který sice tak trochu vykrádá Sliders z devadesátek, ale zároveň je velmi vděčný. Paralelní světy se nikdy neokoukají a dá se tam vymyslet naprosto cokoli. A v tomhle podání mě to chytlo velice. Jako samostatný film to ale samozřejmě příliš nefunguje, je nutno mít na paměti, že je to pilot k nikdy neobjednanému seriálu. Nakousnutá zápletka a žádné rozuzlení. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama