foto

Michael Monks

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Duke
Ice
2017 Illicit
Last Rampage
The Meanest Man in Texas
2016 Bad Twin
Blue: The American Dream
D-love
2015 50 odstínů vášně
Parallels
2014 Sabotáž
2012 Patrola
Vortex, the
2011 Sironia
Tajemná nahrávka
Zásnuby o prázdninách (TV film)
2009 Blue
Siblings
The Broken Hearts Club
2008 Jada
Miracle of Phil
Street Kings
Unconditional
2006 Pokouřeníčko
2005 Drsný časy
2004 Garfield ve filmu
Knuckle Sandwich
Turning the Corner
2003 Playas Ball
2002 Rande pro mírně pokročilé
Zahni, kde můžeš
2001 Dva muži a batole
2000 Mystery of Spoon River, The
1999 Bellyfruit
Únos
1998 Povodeň
Winchell (TV film)
Škorpio 1
1997 Air Force One
Last Lives
1996 Zločin století (TV film)
1995 Obvinění: Proces s McMartinovými (TV film)
1994 Malí obři
Nebezpečné místo
Totální okno
1993 Dračí květ
Tina Turner
1992 F-16 zabíjí (TV film)
Kandidátka na první dámu (TV film)
Risk
Zločinný záměr
1991 Daughters of Privilege (TV film)
Rock 'n' Roll High School Forever

TV seriály

2017 Closer: Nové případy (TV seriál)
Smazaná historie (S05E15)
2014 Ve službách CIA (TV seriál)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Rapsodie v rudém (S03E22)
2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mrtvý éter (S08E05)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Dvojí trable v manéži (S04E11)
2008 Vincentův svět (TV seriál)
Domovo vykoupení (S05E06)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Barabové (S04E03)
2004 LAX (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Higher Calling (S05E21)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
On a ona (S01E03)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Cursed (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Joeyho velká šance (S05E22)
Policie New York (TV seriál)
Big Bang Theory (S06E11)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 George Wendt Show, The (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Šťastný nový rok (S01E12)
1993 Superman (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Všichni za jednoho (S02E21)
1991 Herman's Head (TV seriál)
Nurses (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Siblings

Producentská filmografie

Filmy

2009 Siblings

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace