Reklama

Reklama

Dexter - Nová krev (2021) (série)


Příliš mnoho tuňákových sendvičů (S09E06)

(epizoda)
  • USA Too Many Tuna Sandwiches
TV spot

Dexter je odhalen a musí s pravdou ven. Kurtovi se hroutí jeho sen o zabíjení dívek a Dexter navíc odhalí jeho skrýš. V horách pak Angela najde mrtvolu a potřebuje pomoc... (TV Prima)

Videa (1)

TV spot

Recenze (23)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Normal people are so strange.” … ale no tak, žádný milovník true crime by nevlezl s cizím chlapem do opuštěné chajdy! ale aspoň jí pak dex mohl zachránit. nevím, jestli ho nakonec bude z něčeho podezřívat, ale zatím se zdá, že se zajímá jen o matta a kurta. a harrison nám ukázal své agresivnější já, určitě bych s ním nechtěla jít do fightu :DD no, víc toho radši nebudu psát, aby si zas někdo nestěžoval na spoilery. 😘 ()

Reklama

feryk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší epizoda této řady, posledních 5-10 minut je to ta atmosféra starého Dextera, kterou bychom chtěli mít... a poslední věta... " i dont need Jim, i need Dexter Morgan!".. to je přesně to, na co všichni fanoušci čekají už šest epizod... bohužel serie má jen deset dílů a konec bude znamenat nejspíše smrt pro Dextera, takže si možná užijem jeden nebo dva dobré díly,což je trochu škoda. :) ()

kitsuchan97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I don't need Jim. I need Dexter Morgan." Přesně takto se určitě cítí i fanoušci tohoto seriálu - prostě potřebujeme toho Dextera. Co se týká tohoto dílu, tak ústřední roli hrály mezilidské vztahy - rozchod Angely a Dextera, nestabilní vztah Harrisona se svým otcem, Kurt a jeho spojení s obětmi a takto bych mohla pokračovat dál. Takové dost kecací, což není vyloženě špatně. Závěr byl vyloženě adrenalinový, díky wrestlingovému zápasu a zároveň napínavý při objevování tajemství nedalekých jeskyní. Za mě velmi dobrý díl, ne ovšem ten nejlepší. Proto 8/10. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To jsou ale brutální výkyvy v kvalitě jednotlivých dílů. Minulá epizoda byla přímo zhovadilá a teď dostanu část s kvalitní atmosférou, slušným příběhem, který nepostrádal napětí, a najednou jsem se zase dobře bavil. Jen mě mrzí, že se tvůrci rozhodli zapojit do děje deváté řady Harrisona, ten mi tady fakt překáží a mnohem víc by se mi líbila náhrada ve formě propracovanější Kurtovy dějové linie. V tomto případě za mě spokojenost. / Poučení: Nebuď líný a hrabej, určitě na něco narazíš. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama