foto

Marcos Siega

  • nar. 8.6.1969 (48 let)
    Queens, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Teorie chaosu
2005 Svádění
Zpátky do školy
1999 Stung

TV seriály

2017 Time After Time (TV seriál)
Picture Fades (E05)
I Will Catch You (E02)
Pilot (E01)
2016 Mrtvý bod (TV seriál)
Hořící růže (S01E15)
Krtek (S01E13)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Probuzení (S01E10)
Zaříznout řezníky (S01E08)
2014 Tyran (TV seriál)
2013 Stoupenci zla (TV seriál)
Pád (S01E06)
Kapitola druhá (S01E02)
Nedokončené dílo (S01E01)
2011 Charlieho andílci (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
The Dinner Party (S02E15)
The Descent (S02E12)
2010 Outlaw (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Founder's Day (S01E22)
Miss Mystic Falls (S01E19)
Fool Me Once (S01E14)
další epizody (4)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
History Repeating (S01E09)
Lost Girls (S01E06)
The Night of the Comet (S01E02)
další epizody (4)
Dexter (TV seriál)
Oslepení (S04E03)
Život jako ve snu (S04E01)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Hořící dům lásky (S01E07)
Dexter (TV seriál)
Rozlučka (S03E11)
Efekt motýlích křídel (S03E08)
Plavba za domovem (S03E05)
další epizody (4)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Traveler (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Na nejbližší odbočce zahněte vlevo (S02E11)
Odpor je marný (S02E09)
Až si vydechnu (S02E02)
2006 Žralok (TV seriál)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Zachraňte Patricka Bubleyho (S03E06)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
2003 Oliver Beene (TV seriál)
2002 Fastlane (TV seriál)
Rock the House (TV seriál)

Dokumentární

2004 Weezer: Video Capture Device - Treasures from the Vault 1991-2002
1999 Blink 182: The Urethra Chronicles
Making the Video (TV seriál)

Hudební videoklipy

2008 Paramore - That's What You Get (hudební videoklip)
2005 Blink 182: Greatest Hits (hudební videoklip)
2001 System Of A Down: Chop Suey! (hudební videoklip)
System Of A Down - Toxicity (hudební videoklip)
1999 Blink 182: All The Small Things (hudební videoklip)
Blink 182: What's My Age Again (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Dokumentární

1999 Blink 182: The Urethra Chronicles
Making the Video (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(27)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace