Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mafiánský boss Fay nařídil zabít jednoho ze skupiny pěti kamarádů / gangsterů, protože se ho pokusil zavraždit. Za úkol to dostane dvojice jeho kamarádů, druhá dvojice se rozhodne tomu zabránit. Ke střetu dojde u něj doma a po divoké přestřelce se dohodnou, že společně provedou ještě poslední zakázku a potom vyrovnají své dluhy... (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Největší zklamání z Asie za poslední roky a nechápu jak je to vůbec možné ??!! Johnny To je slušný režisér, netočí špatné filmy, ale tohle byl naprostý propadák s excelentním hereckým obsazením !! Nick Cheung, Anthony Wong, Simon Yam tohle je herecká elita Hong Kongu, ale ve špatném obalu. Příběh nezajímavý, nudný a zdlouhavý, akce absolutně o ničem, žádný souboj, pouze nezajímavé a nepřehledné "přestřelky" kde místo krve stříká červený prášek, tohle bych toleroval v 90. letech né v roku 2006 a do toho vizuálně slabý westernovský look. Obrovský omyl. 2* za cásting. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Podle mne o nic vyjímečného nejde a je to spíš nuda. Film má mizerný scénář, dialogy (pokud vůbec nějaké příjdou ...), ne nijak vyjímečnou atmosféru ... Není nijak špatně natočený, ale ani se nejdená o žádnou výjimku, ze které by běžný divák křečpil nadšením a nestalo se tak ani u mne, nadšence do asijských filmů ... Základní myšlenkou je přátelství a to často ve světě gangů, mafie, triád či aykuzy dosti "pokroucené" a prazvláštní ... Nic víc, nic míň, pro mne osobně docela málo. Průměrná, dějopvě utahaná, akční záležitost s charismatickými výkony (tradičně ...) herců - Simon Yam a Anthony Wong Chau-Sang ... ()

Reklama

Paldini 

všechny recenze uživatele

Tak Rychlé šípy nám trochu zestárly, zavítaly do Hong Kongu a dostaly do rukou střelné zbraně. A Johny To o nich natočil film, kde každý záběr vystylizoval jako vyholenou hruď metrosexuála. Dobře se na to dívá, ale je to neskutečný blábol s dementním chováním postav. Herecký výraz všech zúčastněných se omezil pouze na tvrďáckou pózu. A jen jsem čekal, kdy si kluci začnou navzájem masírovat anální otvory, a málem jsem se dočkal nebýt jednoho telefonátu. A nemyslím si, že Johny To měl v úmyslu točit parodii. Je to tragické, ale myslím si, že to celé myslel vážně. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Wo se vrátí. Woa chtějí zabít. Woa kamarádi chrání a za Woa taky zaplatí. Zkrácený obsah, který je roztáhnout na 100 minut, v kterých jsou 3-4 výborné přestřelky, hodně humoru a ještě malá snaha o poctu všem westernům. Amerika je plná reklamy ve filmu, ale právě jí roste v HK konkurence. Pokud by Redbull zaplatil pár yenů navíc možná by se dalo Exiled nazvat reklamou na pití s obsahem takového množství cukrů, že při zásahu kulky se plechovka neporušeně odrazí směrem, který bude střelec chtít. Akce tu není realistická, i když se tak tváří. Herecké výkony jsou postaveny na dobrých hercích, kterým stačí pouze nosit brýle, mít naučený westernovský postoj pro střelbu a pohled tvrďáka (co má i nahý neprůstřelnou vestu na hrudi:)). Režisér pravděpodobně dorazil na natáčení pouze na pár akčních scén a zbytek za něj udělal pomocný režisér nebo někdo, kdo šel zrovna kolem. Komu nevadí humor v akčních filmech, který dokáže zabít každou sebelepší předcházející akční scénu, toho tento film pobaví a ostatní odejdou po pár minutách nebo budou shánět nějaké alkoholické pití po sále. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Anthony Wong Chau-Sang v dlouhém plášti a černým brýlích, věrní kamarádi po jeho boku, proti nim banda grázlů, křížem krážem namířené pistole, staccatto westernově rytmické a zpomalené střelby, melodická a brnkavá hudba, zpomaleně letící plechovka... to je epesní akční lahoda s precizní, omamnou, až woovsky silnou osudovou atmosférou. Zásadoví chlapi s "kolty proklatě nízko", ztvárnění plejádou známých hongkongských tváří, v pravděpodobném vrcholu tvorby Johnnyho To. Už aby byly Vary, kde zacinkají nábojnice v tomto stylovém gangsterském opusu z reproduktorů kinosálu. Bude to bezesporu velký zážitek. ()

Galerie (14)

Související novinky

Jděte s těmi remaky do háje!

Jděte s těmi remaky do háje!

08.04.2007

...chce se člověku zařvat, když na něj webové filmové zpravodajství prakticky denně chrlí zvěsti o dalších a dalších předělávkách klasických kusů. Člověk by čekal, že ten otravný trend bude slábnout,… (více)

Reklama

Reklama